Jól érezték magukat, határok nélkül versenyeztek

Hopp László állandó résztvevője az idei szlalom versenyeknek és ennek megfelelően a múlt hétvégén is részt vett a Sopia-Net futamon. Laci a szórakozást és a látványos közlekedést tűzte ki célul a hétvégére, ami sikerült is neki. Az idei évről és a Rallye3-as álmokról is beszélgettünk a verseny után. 

Tavasszal beszélgettünk utoljára, azóta már eltelt több, mint fél év. Mi történt veled azóta?

– Sziasztok! Igen, hú de régen volt az! 🙂 Sok minden történt velem azóta, jó is, rossz is, de a jóból kevesebb jutott sajnos. De úgy tűnik, hogy mostanra minden rendeződik és megoldódik! 🙂 Igazából amíg nem beszéltünk, szinte mindig az autó alatt voltam és foglalkoztam vele, hogy olyan legyen, amilyen az elvárásomnak megfelelne. Úgy néz ki, sikerült…🙂

A múlt hétvégén újra részt vettél a Sopia-Net szlalom versenyen. Hogy sikerült a verseny? Mintha most egy kicsit a látványra mentél volna rá. 🙂

– Igen, hál isten sikerült eljutnom a versenyre, ami hét elején nem igazán sikerült volna, ugyanis lebetegedtem. Végig kúráltam magam, mert ott akartam lenni. 🙂 Mindent összevetve, úgy gondolom, hogy jól sikerült az autó, nem állt meg és épségben, hibamentesen hazaért. Bár a kezdés nem igazán sikerült. Először a rajthoz beállva szembesültünk vele, hogy csak három henger megy, azután a szervizparkba visszaérve jött a meglepetés, hogy a karbi teteje teljesen lelazult és kiesett egy csavar, aminek köszönhetően lifegett a teteje. Igen, látványra mentünk kicsit, amit már a versenyt megelőző héten megvitattunk mindenkivel, hogy a szezon utolsó versenye, szóljon arról, hogy jól érezzük magunkat határok nélkül, az időt nem nézve, csak autózzunk, ahogy jólesik! 🙂 Úgy gondolom, dolgoztunk, küzdöttünk eleget egész szezonban, több-kevesebb sikerrel, ennyi nekünk is kijárt. 🙂 Remélem a pálya szélére kilátogatókat ki tudtuk szolgálni. 🙂

Mennyire tetszett az orfűi parkolóban a szlalomozás?

– Nekem személy szerint nagyon tetszett, volt tempós és pici technikai rész is tarkította a pályát, ami meglepett, hogy nagyon csúszott, de így volt jó.

Milyen eredményt sikerült elérned?

– Az eredménnyel való foglalkozást most elengedtem. Abszolút nem érdekelt, hogy hanyadikok leszünk. Úgy mentünk oda, ha megáll az autó, pakolunk és megyünk haza.

Amikor beszélgetünk, mindig szóba kerül a Rallye3-ban való szereplés lehetősége. Mennyi realitása lehet ennek a dolognak?

Igen, valahogy mindig szoba jön a dolog, mert nagyon szeretnék ott indulni, de jelenleg az anyagi háttér még arra nincs meg sajnos. Úgyhogy egyelőre marad a szlalom, addig is gyakorlunk, fejlődünk- 🙂 De minél előbb el szeretnék elérni arra a pontra, hogy mehessünk Rallye3-ba. Realitása a dolognak nem tudom mennyi van, minden a pénzen múlik. Ha sikerülne egy gépkönyves autót szereznem, ami jó is, már előrébb lennék. Elkezdtem a projektet, meg is vettem a kasztnit, de nemsokára el is adtam, mert rájöttem, hogy jobban megéri egy kész autót venni. Ha ez megvan, a többi már részlet kérdés lenne.

Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a barátaimnak, a Bajusz Ralley Teamnek és mindenki másnak, aki áldozott az idejéből rám, segített abban, hogy egy teljes szezont zárjunk és ezáltal minden pályát megismerjünk! Külön köszönet a Kiss Garage Servicnek, aki támogat!

Comments are closed.