Inkább elfelejtenék

A Baranya kupa versenye sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket Dián Attila és Vörös Péter versenyzőpáros számára, hiszen a murvás félbehagyott versenyek sem vették el a kedvüket az újabb rajthoz állástól. Folyamatosan készülgetnek minden egyes futamra, de sajnos az ördög nem alszik és van, hogy meg is találja őket, ahogy most is történt.

Atus, milyen volt számotokra ez a verseny?

Köszönöm kérdésed, ameddig tartott az nagyon jó volt. Kifejezetten élveztük a versenyt és az időket tekintve is jókat mentünk, hiszen az első gyorsot és a prológot nem nézve kategória 2. helyen teljesítettük a gyorsokat. Aztán sajnos szombaton a második, azaz a 4. gyors, ahol számunkra véget ért a Baranya Kupa.

Mi történt veletek ezen a gyorson?

Egy jobbos kanyarnál beszáguldottunk az erődbe, ahonnan már sehova sem tudtunk mozdulni, mert felakadt a Suzuki. De utóbb kiderült, hogy a bal első fék megadta magát, így nem is baj, hogy abba kellett hagynunk, mert így csak ezt a hibát kell javítani a következő versenyig, más esetben meg sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Hol találkozhatunk veletek legközelebb?

Két hét múlva lesz a Oroszlányi verseny, amin mi is szeretnénk indulni. Jelen pillanatban ennek semmi akadályát sem látjuk, remélem ez így is marad.

Partnereink:

Biotech USA, P92 RDI Kft., IEJ Zrt. – Így élj jobban, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Clone GSM – mobil szaküzlet, Katona motor, ShoFruit, IP, Gumisember, Dynamic Design, RallyFeeling.hu, KoKo Trans Sped.,Win-Win Position Kft., Hepi s.r.o , Harmdigital, DP Copy

Comments are closed.