Igazi örömautózás a murván

Temesvári Laci a Székesfehérvár Rallye után még azt nyilatkozta, hogy nem indulnak a Veszprém Ralin. Viszont a két verseny közötti szünetben Lacinak elvonási tünetei lettek és megváltoztatta korábbi döntését, amit a murván elért eredmények tudatában biztosan nem bánt meg. 

A Székesfehérvár Rallye után azt mondtad, hogy nem indultok Veszprémben. 🙂

– Sziasztok, üdvözlöm az olvasókat. Valóban nem szerepelt a terveinkben a veszprémi indulás. Ez egy igazán légből kapott ötlet volt. Amolyan csapatbulis italozás eredménye… 🙂

Állandó navigátorod, Soós István viszont tényleg komolyan vette az előző verseny utáni elhangzottakat? 🙂

– Állandó navigátorom, “Húzós” barátom nem ért rá, emiatt Kecskés Roli ült mellettem. Privát elfoglaltsága volt Istvánnak, de a további versenyeket mindenképpen együtt tervezzük.

Mi történt veletek a versenyen?

– Remek, eredményes tesztel kezdtük a versenyt, ami nagyon sokat segített átformálni az aszfalt autónkat. Sajnos nekünk nincsenek murva futóműveink, emiatt az aszfaltost puhítottuk… Ennyit tudtunk tenni a minél jobb eredmény elérésének érdekében. Versenyünk mondhatni problémamentes volt, igazi örömautózás a murván. Szeretek murván menni, mert olyan, mint a Mátra télen. A szombathelyi verseny hiánya is közrejátszott a nevezésünkben, elvonási tüneteink voltak már.

Sikeresen célba értetek és még kupát is vihettetek haza!

– Valóban sikeresen célba értünk és sikerült megszereznünk a kategória második helyét. Már külön öröm számunkra, hogy legyőztük a veszprémi mumust és keresztülhajthattunk a céldobogón.

Mennyire nyerte el a tetszésedet az egy napba belesűrített program?

– Nekünk nem volt bajunk az egy napba sűrített versennyel, hozzáteszem adott esetben a szuperrali nagyon hiányzott volna. Persze az egynapos versenynél ez kizárt.

A Baranya Kupán láthatunk benneteket?

– Most már valóban nyári szünetet tartunk, nem is neveztünk a Baranya Kupára, legközelebb Ózd-Salgó versenyen kívánunk elindulni, addig is szép és meleg nyarat mindenkinek!!!


És persze arról se feledkezzünk meg, akik nélkül ez nem sikerülhetne.
Támogatóink: MirOil Kft, Mabanol motorolajok. Bomba! Energy Drink Kft, VR-CarGo Kft. Simon és Tsai Kft. Kamionklinika Perfect Logisztic Kft. TT Risk Kft. Temesvári Trans Kft. Roland System!

Comments are closed.