Hullámhegyek, hullámvölgyek

Hulmann Gábor és Molnár Zsolt a rövidre sikerült Salgó Rali ellenére úgy érkezett Nyíregyházára, hogy akár még bajnokok is lehetnek. Sajnos a sors máshogy akarta… Gáborral beszélgettünk a változatos, de nem eredménytelen bajnoki szezonról. 

Sajnos a Salgó Ralitok nem sikerült valami hosszúra…

– Sajnos Salgón idő előtt kellett feladnunk a versenyt, amivel nehéz helyzetbe kerültünk az éves értékelést tekintve. Rögtön az első gyorson meghibásodott a VFTS féltengely szimeringje.

A Nyíregyháza Rali előtt láttál még esélyt a P12 bajnoki cím megszerzésére?

– Bár esélyünk maradt akár a P12-es kategória bajnoki címére, valamint a Lada Kupa első helyére is, de mindennek 100%-osnak kellett volna lennie a fantasztikus eredmény eléréshez a Nyíregyháza Ralin.

A szombati napon az első gyorson Újhuta és Telkibánya között rögtön hátrányba kerültetek egy defekt miatt.

– Szombaton az első gyors 12. kilométerénél defektet kaptunk, amit egy kilométer után egy biztonságos helyen ki kellett cserélnünk, mivel még 15 kilométer volt hátra a gyorsból. Ezzel elment a versenyünk! ☹️

Sajnos ott mintha el is vesztettétek volna a motivációtokat a verseny további részére…

– Akkor ott a kiállás is megfordult a fejemben, de Zsolti nem hagyta, hogy teljesen feladjam! Bár a motivációm nem jött vissza, végigcsináltuk az idei legkalandosabb versenyünket.

Ha a bajnokságotokat nézzük, félig tele, vagy félig üres a pohár?

– Az éves értékelést a P12-es kategória második és a Lada Kupa második helyén zártuk. Azt gondolom elégedettek lehetünk az idei évvel, egy erős bajnokságban tudtunk indulni és dobogós helyezéseket értünk el, amit év elején nem gondoltam volna. Hullámhegyek és völgyek színesítették az egész évünket.

Kezdődik a felszabadult versenyzéssel teljesíthető versenyek (Mikulás és Szilveszter Rallye) időszaka. Láthatunk benneteket valahol indulni?

– Az idei évben is tervezzük a Mikulás Ralin való indulást, ez a héten válik biztossá.
Szeretnék köszönetet mondani a rengeteget segítségért és támogatásért családomnak, barátaimnak, minden csapattagnak és támogatónak, szponzornak. Nélkülük nem sikerült volna ez az eredmény!   
 
Támogatóink: Kor-Fel., Pacskó Autószervíz., Taneco Kft., Kaposi Transport., Homokszórás Keszthely., Németh Ottó Autófényező., Exclusive Ingatlanok., Mozaik Áruház., Oxxo Energy Drink., Fast Autó Kft., Gaben Autó., Invest Kft., Platán Kft., Dekorland., Trend Cipő., Tutto Bene Scarpe., Vibex Hús.

Comments are closed.