Hosszúra nyúlt a vakáció

Nánai Attiláéknak nagyon hosszúra nyúlt a nyári szünetük, de a sokáig tartó vakáció ellenére is nagyon elégedettek a porrogszentkirályi hétvégével kapcsolatban. Nagyon jól érezték magukat az autóban, és azon kívül is jó volt a hangulat a csapatnál. Attilával beszélgettünk a 7X Görbe Rallye után. 

Kicsit, mintha hosszúra nyúlt volna számotokra a nyári szünet.

– Igen, egy kicsit! 😂 Sajnos ez az év nem úgy jött össze, ahogy terveztük. Szemerén tudtunk először indulni, utána úgy terveztük a nyaralást navigátorommal Tóth Danival, hogy együtt elmegyünk pihenni, persze a családunkat is visszük és ha visszajövünk a következő hétvégén verseny. Na ez nem jött össze, mivel előbbre hozták egy héttel az időpontot, mi akkor még élveztük a tengert.✌️ Oroszlányban pedig munka miatt nem tudtunk elindulni. 😢

A verseny elején még kicsit csúszkáltatok. A pálya volt reggel még nedves, vagy a gumikat nem bírtad rendesen munkára fogni?

– Nem kicsit csúszkáltunk, hanem nagyon! 🤣 Elég érdekes volt reggel az aszfalt. Nem látszott, hogy vizes lett volna csak néhol, mégis eléggé csúszott és ennek fejében még a guminyomást is elkottáztuk. 🙄 Így talán kicsit látványosabbra sikeredett az első gyors.

Hogyan foglalnád össze a négyszer kilenc kilométeres versenyeteket?

– Az első gyorsot hagyjuk inkább. 😄 A második már sokkal jobb lett, kezdtünk ráérezni az ízére,👌mondjuk az a kis idegeskedés nem kellett volna a cél után, mivel mikor megláttuk az időnket, hogy rosszabbat jöttünk, mint elsőre, bosszantó volt, de kiderült, hogy elírás történt nem csak nekünk, hanem sok mindenkinek, mert ott álltunk sorban reklamálni.

Volt egy ugrató a pályán. Mennyire engedett elrugaszkodni az autót? 🙂

– Hát igen, az ugrató…😂 Az első három gyorson mindig elvettem a gázt egy kicsit az ugrató előtt. A navigátoromtól mindig kaptam is ezért a szervizparkban szép szavakat… 🤣 Arra fogtam, hogy ő egy háromgyermekes családapa, mert aki nem tudná, most Barabás Márió barátom volt a navigátor. Aztán a negyedik gyorson megtörtént, hogy lobogtunk lefelé és annyit mondott az ugrató előtt, hogy “b.zi vagy ha elveszed! 😂 Mint kiderült nem vagyok az, mert nem vettem el és repültünk!!! 💪😂

Elégedetten szálltatok ki az autóból a célban?

– Szerintem beszélhetek a Márió nevében is, hogy igen, nagyon elégedettek vagyunk ezzel a hétvégével kapcsolatban, jól éreztük magunkat az autóban, és a barátokkal a szervizparkban.

A navigátori munkában találtál kivetnivalót a verseny folyamán? 🙂

– Erre muszáj válaszolni? 🤣🤣 Komolyra fordítva a szót, hálás vagyok Máriónak, hogy vállalta a navigálást, mivel Dani barátomnak házassági évfordulójuk volt, amihez szívből gratulálok. Nem tudok semmilyen kivetnivalót felhozni Márióval kapcsolatban, hiszen egy remek pilóta, mint kiderült remek navigátor is és mindamellett nagyon jó BARÁT. ❤️ Tehát csak köszönettel tartozom neki!

Köszönöm szépen elsősorban Tóth Dánielnek, hogy egy verseny erejéig átadta a helyét Barabás Máriónak. Nagy köszönet még a két leányzómnak, Briginek, Bettinek, Kertész Petinek, Kocsis Pityunak, Vass Jani bácsinak, Full Auto Se – nek, Mad Desingnek, Norbis Cocktailnak és természetesen szüleimnek és a legjobb testvérnek Nánai Tamásnak. Plusz, akik ott voltak, barátainknak. ❤️😘

Comments are closed.