Hátha legközelebb összejön

A Géczi László, Fridrik Gergő párosnak a Parasznya és Lyukóbánya között rendezett MARB versenyen sikerült a Lada kupa A/2 géposztály harmadik helyezését megszerezni. A vasárnapi versenyt az apró technikai problémák ellenére is sikerült a lehető legjobban teljesíteniük.

Szia Laci! Első interjú veled az oldalunkon. Egy pár mondatban bemutatnád az eddigi autóversenyzői pályafutásodat az olvasóinknak?

– Sziasztok! Eddigi pályafutásom az a tavalyi évvel kezdődött. Előtte is mentünk Kunmadarason, Szlovákiába pár amatőr versenyen, de nagy álmom volt legalább a MARB versenyekre eljutni. Úgy tűnik az égiek meghallgattak és sikerült tavaly egy teljes szezont mennünk! 🙂 

Milyen tervekkel kezdtétek 2018-at?

– Az idei évet úgy kezdtük, hogy bajnokok szeretnénk lenni az A kategóriában, de látjuk nagyon szoros a mezőny, nagyon sok ügyes pilótával! 🙂 

Hol indultatok és milyen eredményekkel gazdagodtatok eddig az idei évben?

– Borsodnádasdon indultunk és sikerült ott is bezsebelnünk egy harmadik helyet.

Múlt hétvégén a Parasznya és Lyukóbánya között rendezett MARB versenyen indultatok. Halljuk mi történt veletek a verseny folyamán!

– A múlt hétvégén egy nagyon szoros, izgalmas versenyen vagyunk túl. Eleinte egyre távolibbnak tűnt még a dobogós hely is, de ahogy a mondás van: “a végén számolják a tyúkokat”!

A negyedik gyorsasági után még a kategória győzelem is benne volt a pakliban.

– A negyedik gyorsaságit sikerült behúznunk és első helyen álltunk, de a végét egy kicsit elspóroltuk a sok felhordás miatt. Ez nem szól a mentségemre, hiszen ilyenkor is állni kell a gázon, hátha legközelebb összejön!!! 🙂 

Azért a harmadik helyezés sem mutat csúnyán!

– Kicsit szomorkodtam, de már túl vagyok rajta. Szerintem nem rossz ez az eredmény főleg, hogy életemben most mentem másodszor ezen a pályán, de ez mind nem lehetne a család, barátok és szponzorok nélkül, egy nagy KÖSZÖNÖMMEL tartozom nekik!!!

Fémalk., Matrackuckó., Tóth Zoltán Pincészet., Fóliawizard., Lépés rádió., Molnár Gyümölcs!!!

Comments are closed.