Hasznos kilométereket gyűjtöttek

Bajusz Krisztiánék az idei évet az autó átépítésére áldozták, és ezt tartották szem előtt a múlt hétvégén rendezett Orfű és Magyarhertelend között rendezett Rallye3-as versenyen is. Krisztián azt is elmondta, hogy a jövőben a Historic bajnokságban szeretnének indulni, és ennek a tervnek a megvalósításához várják a szponzorokat. 

Milyen tervekkel érkeztetek az idei év utolsó Rallye3-as versenyére?

– A tervünk nem volt bonyolult, csak ismerkedni és gyorsulni jöttünk Orfűre, hasznos kilométereket gyűjteni, ami úgy érzem sikerült is.

Már rögtön az első gyorsaságin nem akarta az autó az igazat.

– Az első gyorsasági nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Már a rajtban füstölt a műszerfalban egy relénk és felfelé kiderült, hogy nem akar menni az autó sem… Gyújtás problémáink voltak, szerencsére nem nagyok, így a második gyors előtt tudtuk orvosolni őket.

A folytatásban száradt a pálya és a gumiválasztásotok is sikerült, bár az autó dobálta az egyest.

– Szerencsére gyorsan száradt a pálya, a gumiválasztásunk sem volt túl bonyolult, mivel csak ezek voltak, így ezeket raktuk fel. 😃 A negyedik gyors környékén szerencsére már elkezdtek kicsit fogni, így ott már próbáltunk sietni is.

A továbbiakban is élveztétek a versenyzést és a kilátogató nézőknek is próbáltatok imponálni egy kicsit az autózásotokkal! 🙂

– Egyre jobban élveztük a versenyzést, szoktuk az autót és hasznos kilométereket gyűjtöttünk. Egy-két helyen, ahol többen álltak, vagy lehetőség volt rá, ott próbáltuk a kilátogató nézőknek is meghálálni, hogy időt szántak ránk! 😊

A verseny vége már sötétben zajlott.

– Őszintén szólva én nagyon vártam, hogy sötét legyen az utolsóra, mert óriási feeling. Így is történt, ez az utolsó gyors volt a nap fénypontja, szenzációs volt.

Hogyan összegeznéd az idei éveteket, illetve mi várható a jövőben tőletek?

– Idén az autó újjáépítése és az ismerkedés volt a cél, ezt még a Szilveszter Ralin folytatjuk, ha minden igaz. Jövőre, ha minden összeáll és esetleg még egy plusz szponzort is sikerülne találni, akkor Historic bajnokságot céloznánk meg, ha nem is mindegyik versenyét, de a közelebbieket mindenképpen!

Köszönöm szépen a családomnak és a barátnőmnek a rengeteg támogatást, Az Unicorse Team-nek és a Suzuki Bartának, Halbaksz Ferinek és édesapámnak pedig külön köszönet az állandó fáradozásaiért és a parádés autóért!

Comments are closed.