Hajdú Zoltán: Minden rendben volt!

Szia Zoltán! Legutóbb a 7x Görbe Kupa – MARB futamon vettetek részt. Mennyire szereted a porrogszentkirályi pályát?

Sziasztok! Igen múltkor Porrogszentkirályon versenyeztünk! Már másodjára sikerült ezen a pályán versenyezni és őszinte leszek, ez az egyik kedvenc pályám!

Mit tudhatunk a navigátorodról? 🙂

Idén nem sikerült sajnos egész évben fix navigátorral menni! Ezen a versenyen Szász Tina töltötte be a navigátori pozíciót! Régóta készülünk menni egyet együtt és most végre sikerült összehozni! Örülök, hogy tudtam vele versenyezni, nagyon ügyes volt és jó hangulat volt a kocsiban!

Hogyan éltétek át az autóban a verseny négy gyorsaságiját?

Az első gyorsaságin úgy éreztem, hogy semmi tapadásunk nem volt, talán egy picit kemény volt a gumink a reggeli hűvös időjáráshoz! A második gyorson picit melegedett az idő, ott már sokkal komfortosabban éreztem magam a kocsiban! A harmadik gyorson, amikor elrajtoltunk, akkor éreztem, hogy valami van a váltóval. Bent a gyorsaságin arra tippeltem, hogy a kulissza le fog törni, vagy félig le is tört már, de hál istennek a helyén maradt minden és utólag kiderült, hogy csak a váltókarunk jött le… Nem hagytunk bent sokat ezáltal, de ez elegendő volt ahhoz, hogy Janovich Roland elénk ugorjon 0.9 másodperccel! Ezen a versenyen vele csatáztunk végig és ezúton is szeretnék neki gratulálni, mert hosszú kihagyás után nagyon nagy tempót tudott diktálni! A negyedik gyorson megpróbáltunk mindent beleadni és fokozni a tempót! Ez sikerült is, mert vissza tudtuk venni Rolandtól a 3. helyet! Egyedül az ugratónál féltem egy picit, mert éreztem, hogy elég nagyot fogunk ugratni! Hála Istennek kibírta a technika, úgyhogy minden rendben volt!

Kategória bronz lett a jutalmatok!

Igen, sikerült bejönni így a sprint kupa abszolút 3 és a négyes kategória 3 helyére, sok értékes pontot gyűjtöttünk!

Nem volt messze a második hely sem tőletek…

A verseny végére Fekete Andris 1,7 másodperccel előzött meg. Örültem neki, mert közelebb tudtunk lenni hozzá, mint szoktunk!

Az év hátralévő részére mik a további tervek?

Idén még szeretnénk menni Árpádtetőn és Magyarhertelenden a sprintben, illetve Horvátországban a Santa Domenica Rally gálán!

Köszönöm Édesapámnak, Katona Lászlónak a rengeteg munkát és Bajor Zolibának a rengeteg segítséget! Nagyon jó autóval mehettünk! Továbbá Szász Tinának a navigálást!

Comments are closed.