Hajdu Zoltán a végére belakta az autót

A123 Teszt Rallye 2018

Hajdu Zoltán – Jozipovics Tímea (Lada 2105)

Mennyire lepett meg benneteket az eső a verseny előtt? Tudtatok rá megfelelő “papucsokkal” készülni?

Sziasztok! Őszinte leszek, nem lepett meg! Verseny előtt rengeteget nézegettük az időjárás előrejelzéseket! Nekünk elég rosszul jött az eső… Életemben először volt négy új slick gumim, amit ezúton is köszönök Somogyi Zolinak!!! Esőre viszont nem volt optimális opciónk.

Az első gyorsaságin mintha egy kicsit bealudtatok volna…

Nem csak az első gyorsaságin aludtunk be, de picit nehezen indult nekünk ez a verseny! Sajnos nem tudtunk egy métert sem menni a verseny előtt az autóval és túl kellett lennünk pár gyerekbetegségen. De hála istennek sikerült mindent orvosolni!

A többi gyorsaságin viszont már egyfolytában az első hatban voltatok az RSK mezőnyében!

Nem vagyok elégedett az orfűi versenyen diktált tempónkkal, hogy teljesen őszinte legyek! A hatodik gyors törlése minket már nem érintett, mivel az RSK nem mehet annyit egy adott versenyen, mint a MARB… Ja és a Licenszes indulók is duplán mentek előttünk…

Timivel megvolt a megfelelő összhang az autóban?

Az első perctől fogva összhang volt! Nagyon jó volt együtt menni! Sokkal nyugodtabb vagyok az év hátralévő részét nézve, mint tavaly ilyenkor!

Elégedetten szálltatok ki az autóból az utolsó gyors végén?

Úgy gondolom a verseny végére sikerült belakni a kocsit! Úgy gondolom, nagyon jól sikerült a téli felkészítés!

Köszönöm édesapámnak, Katona Lászlónak a rengeteg munkát! Bajor Zoli bácsinak a sok segítséget! Köszönöm Somogyi Zolinak a gumikat! Szauer Gergőnek a pályafeldolgozásbeli segítséget! Borsos Petinek a nem minden napi bukósisakot! 🙂 És végül, de nem utolsó sorban Timinek, a pontos navigálást!

Comments are closed.