Ha sprintes autód eddig a garázsban porosodott, itt az idő vedd elő, és használd!

A cím sokat elárul. Ti is tisztában vagytok az elmúlt évek változásaival az amatőr versenyzés világában, de nincs minden veszve! Ha amatőr versenyeken akartok indulni 2018-ban, akkor szeretettel vár titeket a Rallye Sprint Kupa délen, az egyetlen hivatalos sprint sorozat kis hazánkban.

Itt csakis rólatok szól minden, tiétek a főszerep az adott versenyhétvégén.  A klasszikus sprint versenyek szabályai az irányadók! Nem kell félni semmitől.

Igazi AMATŐR versenyeken lehettek profi autóversenyzők, az amatőr versenyek eszmeiségét és a biztonságot maximálisan szem előtt tartva! Nincs más feladat csak kipróbálni,hogy miről is szól a szlogen:” A déli régió, nem játék!” 🙂

Sokatoknak, akik messze laktok a déli régiótól megfordul a fejetekben a kérdés, hogy nagy költség leutazni a verseny helyszínére. Van erre is megoldás, segítség! Ha távolról jössz, akár északi, akár nyugati régióból, minden 150km után 5000Ft kedvezményt kapsz a nevezési díjból, ezzel segítve a versenyzésed, hogy legendás és nagy sportértékkel bíró rallye pályákon próbálhassátok ki  magatokat! A kedvezmény maximálisan adható összege: 15000Ft.

Nincs még vége!!! Ha még nem indultál komoly rallye pályán, vagy eddig csak a zárt pályás, akár szlalom, akár mini rallye versenyeket részesítetted előnyben itt az alkalom! Próbáld ki magad igazi mecseki gyorsasági szakaszon! Erre van kitalálva az RSK Junior. (Egyedülálló az országban.) Ugyanazon a pályán mehettek ahol a MARB és a sprint mezőny csak kevesebbszer, (Az első három gyorsaságin indulhattok.) de természetesen olcsóbb nevezési költséggel! Értelemszerűen az autódnak, a felszerelésednek meg kell felelni a rendező által kiadott sprint technikai szabályzatnak.

Összegezve: Vár mindenkit a déli régió az országban egyedülálló újításokkal, kedvezményekkel, hogy sokak számára elérhető legyen a régi megszokott minőségben, legendás rallye pályán, pályákon való részvétel!

Kezdésnek itt az orfűi verseny, hiszen minden itt kezdődik!

Katt a képre!!!

Gyerünk, vegyétek elő a porosodó autóitokat és használjátok ki az adódó lehetőségeket. Nem volt még példa ilyenre Magyarországon! Hajrá amatőrök! Hajrá 2018! Újra teljes szezonnal tervezhettek! Pattanjatok a gázra mutassátok meg, hogy léteztek és számolni kell veletek!

Olvassátok el a dokumentumokat, higgyétek el, érdemes!

Versenykiírás és nevezési lap.

Marco Racing Team Régiós Kedvezmény leírása.

RSK Jr kupa leírása.

Comments are closed.