Ha kell, tesznek majd a tűzre

Mészáros Attila “Mészi” és a HISTOMOBIL nagyon előkelő helyen áll az idei Historic bajnokságban, amit már nem nagyon szeretnének elengedni az év hátralévő részében. Attilával beszélgettünk a Salgó Rallye után.

Mint régi motorosnak, milyen emlékeid vannak az elmúlt évek Salgó Ralijairól?

Sziasztok! A Salgó Rallye mindig is tetszett, a pályák minősége is jónak mondható. Sokan vannak nézők, a szakértők is kint alszanak sátrakban, ez így kerek. Jó a hangulat, jó a társaság.

Mennyire tetszettek az idei versenyre kiírt pályák?

A pályákkal minden rendben, ismerős régmúlt történelmi szakaszok, kellemes emlékek (92-ben másodosztályban abszolút másodikok lettünk) fűznek hozzá. Kedvencem a Zagyvaróna.

Vasárnap reggel még nem nagyon lehetett tudni, hogy vizesek, vagy már szárazok a pályák.

Igen viccesnek tűnt a másnap reggeli rajt, de én személy szerint már NAGYON várok egy igazi esős, csúszkálós versenyt. Szerettem vízen versenyezni, nem is emlékszem már arra, hogy hogyan kell esőben menni! 🙂 Aztán száraz volt minden, pechünkre…

Az ötödik gyorsasági után elfoglaltátok az abszolút harmadik helyet és onnan már nem is engedtétek ki a kezetekből, lábatokból a dobogót!

Na igen, mint azt említettem már előzőleg is sietnünk kellett. Eddig szerencsésen alakult a bajnokság, ezt a helyet meg kell tartanunk! Kicsi köbcentis autóval ez nem kis feladat, de rajta vagyunk teljes lendületből. 🙂 Figyeljük a mögöttünk állók idejét is és ha kell teszünk a “tűzre”, annyi tartalékunk van még…

Az év vége felé közeledve és tudva az eddig megszerzett pontokat, mire lehet elég az év végi összesítésben az idei teljesítményetek?

Eddigi pontok alapján a korcsoportot és a kategóriát vezetjük, abszolútban pedig harmadik helyen állunk. Nagyon szeretnénk így zárni ezt az évet. 🙂

A Mecsek Ralin is cél a dobogó?

Pécs! 16 évesen itt láthattam “gyorskocsikat” elsőként menni, ami leírhatatlan volt számomra és az is, hogy mennyien szeretnek innen. Nem férnének ide a “nagy” nevek, de most különösképpen sokan segítenek a felkészülésben. Jól tudják mi a TÉT. Játékosok voltak mind! Ezért nem lehet másról szó, mint arról, hogy a cél csakis a dobogó! 😉 A szervizparkban olyan két lábon járó “vén ralimatyik” jönnek el, hogy nem hozhatok rájuk szégyent! Persze mindenkit várunk szeretettel és köszönjük a szurkolást!!!!!

Az elsődleges köszönet a családomé, akik elkísérnek ide is! A szervizcsapatomnak és persze a szponzoraimnak, akik nélkül mindez nem működne.

Comments are closed.