Google térképpel készültek

Hosszú kihagyás után kellő motivációval érkezett a Bózsva és Telkibánya között rendezett Certa Rallysprint – MARB futamra a Sándor házaspár. A távolmaradásuk okairól és a versenyen történtekről beszélgettünk SanyiBandival.

Nagyon régen még Borsodnádasdon láthattunk benneteket utoljára versenyezni…

Ez így igaz, már nagyon hiányzott nekünk is a feeling! 🙂 Sajnos családi ok miatt csak most tudtunk újra harcba szállni. Így legalább volt kellő motiváció, nagyon vártuk már a verseny hétvégéjét.

Legutóbb a Bózsva és Telkibánya között rendezett MARB futamon indultatok. Mit vártatok a pályától előzetesen?

Igazából az elfoglaltságok miatt csak a Google térképen tudtunk megnézni merre megyünk majd, látszott hogy gyors és lassabb technikás részek is lesznek a pályán és rövidnek is tűnt. Szombaton a pályabejáráson mondtam is Emesének, hogy szerintem erre még sosem jártam, Telkibányán Gönc felől voltam már, de Bózsva ismeretlen volt teljesen. Egyébként a pálya nagyon tetszett, jó volt már ismeretlen helyen versenyezni.

Halljuk mi történt veletek a versenyen?

Reggel kicsit fáradtan ébredtünk az előző napi jól sikerült buli után, már a rendőr is alig akart beengedni a szervizbe, de összekaptuk magunkat és sikerült egy nagyon kiélezett futamon részt vennünk.

Kategóriátokban Vass Lacival és Szalával végig nagy csatában voltatok a verseny folyamán. Végül ti kerültetek ki győztesen!

Így van, nagyon szoros volt. Bózsva felől kaptunk, visszafelé pedig hoztunk a Laciékon, a negyedik gyors után csak egy tized másodperc volt a különbség a javunkra, amit a végére 2,7-re sikerült növelnünk. Látszott, hogy fokozatosan ébredtünk fel, mert minden gyorson tudtunk javulni. 🙂 Szerencsére az autó is jól bírta, csak a fékbetétet kellett cserélni, mert eléggé elhasználódott, mondta is valaki, hogy végig ki van fizetve! 🙂

Adhat egy nagyobb löketet ez a győzelem a 2018-as évre?

Jó kérdés, még odébb van azért. Sok a kérdőjel, amiket nem tudom, ki tudna megválaszolni. Nem tudni mi lesz jövőre, milyen új szabályokat, feltételeket fognak kitalálni, merre, milyen irányba fog változni a rallynak ezen amatőr része.

Indultok még valahol az idei évben?

Ami biztos, december 2.-ai jótékonysági salak show-n a Miskolc Speedway Arénában, a többi még képlékeny.

Köszönet a szervizcsapatnak, a családnak, a szurkolóinknak, a partnereinknek: Szerviz Iroda Kft., KenSyn Services Kft., Stavmat Zrt., CMT-ASE Kft.-nek, a rendezőknek és mindenkinek, aki követ minket, meg persze a feelinges csapatnak, nektek is!

Comments are closed.