Forszírozták a tempót

Bakonya Kupa 2018 – MARB futam

Hajdu Zoltán – Jozipovics Tímea (Lada 2105)

Szia Zoli! Milyen élményeid voltak az elmúlt évek Bakonya Kupáiról?

– Sziasztok! Ezen a pályán már versenyeztünk mindkét irányból! Tavaly sajnos lefogazott a difink, de szeretem ezt a pályát, mivel nagyon technikás!

Melyik irányból fekszik neked ez a pálya?

– Istenigazából tetszik minden irányból, ha választani kellene, akkor az erdészház felől tetszik jobban, mert akkor lefelé van a tempós rész! 🙂

Mi történt veletek az első négy gyorsaságin?

– Az első gyorsaságin elöttünk lett olajos a pálya és őszintén megvallva ott egy kicsit jobban elvettem, mint indokolt lett volna. Elég nagy csatában voltunk a Téczely-Bányai párossal! Egész nap ment az adok-kapok.

Aztán az ötödik gyorsaságin jöttetek egy második időt Gubinczki mögött, amivel feljöttetek az abszolút harmadik helyre!

– Igen az ötödik gyorsasági elég jó sikerült. Voltak benne ugyan hibák, de nagyon örültünk, hogy át tudtuk venni a vezetést a 4-es kategóriában.

Az utolsó gyorsaságin viszont nem sikerült megtartanotok a dobogós helyezést…

– Őszinte leszek, nagyon próbáltam forszírozni a tempót és talán az volt a baj, hogy nagyon görcsösen gyorsan akartunk menni! Gratulálunk Téczely Tominak, mert az utolsón is nagyon jó tempóban lejött!

Nagy küzdelemben szereztetek egy összetett negyedik helyezést, egy kategória második és egy LP2 Kupa első helyet is.

– Ez volt életünk első MARB versenye. Úgy érzem jól sikerült debütálni! Ezúton is köszönjük Doleschall Istvánnak a rengeteg segítséget!

Köszönöm az egész csapatnak a rengeteg segítséget! Borsos Péternek, Szauer Gergőnek és Bajor Zoltánnak , hogy minden versenyre segítenek felkészülni!

Comments are closed.