Folyamatosan gyorsulni kell!

Seben János és Bahor Krisztián az idei év eddigi összes Rally3-as versenyén indult, ami azért egy nagy dolog, hiszen a versenyek most egymást érik a hétvégéken, és így eléggé nagy sorozatterhelésnek vannak a srácok kitéve. A JátékShop Racing Team párosa a mostani hétvégén a Bakonya Ralin teszi újra próbára magát. Janóval beszélgettünk a verseny előtt. 

A hétvégén egy újabb verseny vár rátok. Bírjátok ezt a megfeszített tempót?

Igazából az év elején ez volt a cél, hogy legalább kilenc-tíz versenyen részt vegyünk, mert tanulni és gyakorolni szeretnénk!

Hogyan készültök a sorozatos megterhelésre, akár fizikálisan, akár szellemileg?

Sok munkája fizikailag a csapatnak van, nekem fejben kell ott lennem, ami sokszor megterhelő a rengeteg új információ mellett!

Mivel idén kezdtétek a ralizást, nektek minden verseny, minden pálya újdonsággal szolgál. Hogyan készültetek a Bakonya Ralira?

Teljes mértékben kihasználtuk a pályabejárásra felhasználható időt, minden apró részletre figyeltem és gyakoroltam!

Versenyről – versenyre közelebbinek érzed magadat az autóhoz, a beállításokhoz?

Igen, a váltó és a futómű már ismerős… 🙂 Most ami új az a gumiválasztás, hiszen slick versenygumi lesz az autón, és így a Race Cup-ban megyünk!

Miben kell még fejlődnötök a többiekhez képest?

Nagyon sok mindenben, de legfőképpen gyorsulni kell folyamatosan. Célunk a középmezőnyben lenni és egy jó átlagot hozni.

Milyen eredménnyel lennél elégedett vasárnap kora este?

Szeretnénk végigcsinálni mind a hét gyorsasági szakaszt, befejezni a versenyt, hiszen  az mindenképpen dicsőség, és ha esetleg a mezőny középén lennénk azzal elégedett lennék nagyon, mert ez egy nagyon nehéz technikás gyors pálya, és ugye nekünk – ahogy te is mondtad – minden új még!

Köszönöm a feleségemnek (Ritának ott van a kocsin is. 🙂 és a családomnak a támogatást valamint a szponzoromnak a JátékShop-nak és a Dynamic Rally Team SE munkáját! 

JANÓ RALLY facebook oldala

 

Fotók: Gajár Gyula 

Comments are closed.