Fókuszban a jövő kihívásai

Keszthelyi Robi párjával Pardi Katával szenzációs időket autózott a 49. Mecsek Ralin egészen addig amíg nem csúszott be egy vezetői hiba… A párosnak nem szegte kedvét az idei nehezebb év, már gőzerővel a jövő évi megmérettetésre készülnek.

keszthelyi_mecsekrally15_7

Tavaly még egy Skoda Feliciával láthattunk benneteket a Mecsek Ralin, az idén viszont egy saját építésű Opel Astrával neveztetek. Mesélnél nekünk az autóról?

– Sziasztok, igen tavaly még a Felicia Kit-Car volt itt a versenyen most pedig egy Opel Astra Gsi Turbó. Egy 2.0-es Gsi motor turbósítva, Wems-el vezérelve, egy öt sebességes tolókerekes váltóval szerelve elég méregzsák  szerintem!

A Mecsek Rali előtt próbáltátok már az autót élesben az idei évben?

– Idén még csak két sprint versenyen gurultunk az autóval, inkább teszt jelleggel, hogy ismerkedjünk!

keszthelyi_mecsekrally15_5

Nagyon jól kezdtétek a versenyt, és még jobban folytattátok!

– Igen nagyon jól sikerült a kezdés, az autó nagyon jól működött, sajnos -ahogy ez benne van- az ember hibázhat!

Aztán mégsem sikerült a célba érés…

– A versenyünk nagyon jól alakult, nagyon jó tempót tudtunk autózni, biztos dobogós helyet veszítettünk el a kategóriákban (P14, P14-2WD) -ben. Kicsit szomorúak vagyunk, de vigasztal, hogy nem a technika adta meg magát, hanem sajnos egy vezetői hibát vétve estünk el a dobogótól!

12088394_982567728481709_5026537147804163634_n

Először próbáltátok ki az autót ilyen erős mezőnyben. Kellemesen csalódtatok benne?

– Reméljük igen versenyképes lett az autónk és jövőre jól fogjuk magunkat érezni benne! Igen kellemeset csalódtunk, jobban teljesítettünk mint azt vártuk volna!

Idén láthatunk még benneteket valahol?

– Idén még talán egy Szilveszter Rali szerepel a tervek között, jövőre pedig ahogy lehetőségeink engedik egy teljes Rally2-es évadot szeretnénk teljesíteni!

Köszönöm a csapatomnak, Csapatvezetőnk, Kenderesi Árpádnak, szerelőimnek. Kovács Rolandnak és Mirbach Viktornak, segítőnknek, Mohar Tamásnak, a Ke-Ke Racing Teamnek és a támogatóinknak a segítséget! Keressetek minket a weben is: kekeracing.hu

Leave A Reply