Felszívták magukat

Kállai Tamásék egy fantasztikus hétvégén vannak túl. A magyarbólyi versenyen gyorsasági szakaszt is nyertek, egy olyan pályán ahol még sohasem versenyzett. Tamással beszélgettünk a verseny után.

Múlt hétvégén Magyarbólyon versenyeztetek. Valamikor már versenyeztél ezen a pályán?

Teljesen új pálya volt számunkra. Még soha nem mentünk itt, ezért tartottam is kicsit töle.

Sajnos nem sokan gondolták úgy, hogy indulniuk kellene ezen a versenyen…

Sejtettem, hogy kevés induló lesz. Én a kévés versenykilóméter miatt gondolom, hogy így is lett. Plusz sokan nem szeretik, úgy hallottam. De örülök, hogy meg lett tartva.

De térjünk rá a versenyre. Hogyan éltétek át az autóban a verseny hat gyorsaságiját?

Az első szakasz után meglepődve láttam, hogy az élmezőnyben vagyunk már az elején. Pedig nagyon sok maradt bent a gyorson, úgy éreztem. Aztán motortartó bak problémával jöttünk le a szakaszról, de így is második időt jöttünk. Majd volt, hogy spaniferrel volt lehúzatva a motor a bölcsőre és úgy mentünk, mert kevés volt a szervízidö a javításra.

Nyertetek gyorsasági szakaszt, illetve a többin is az élmezőnyben autóztatok!

A harmadik szakaszt sikerült megnyerni, de az összes szakaszon az első háromban voltunk végig. Nagyon élveztük. A motortartó bak problémán kívül az autó tökéletes volt. Szerencsére a bak probléma sem nagyon befolyásolta az időket, de párszor izgalmas helyzetet okozott a fennakadt gáz, a rossz bak miatt.

Sajnos kaptatok 50 másodperc büntetést is…

A versenyzői eligazításon elhangzottakkal ellentétben sorra osztogatták a büntetéseket. Hála égnek az eredményünk nem befolyásolta, de sajnos voltak, akiknek nem így volt…

Így sem lehettek elégedetlenek a helyezésetekkel.

Nagyon elégedettek vagyunk és a lelkesedés, elszántság csak erősebb lesz a következő bakonyai futamra. Mondhatom, hogy felszívtuk magunkat. ☺

Köszönöm a navigátorom munkáját és a sok önzetlen segítséget a helyi barátoktól!

Köszönet a támogatóknak: VPT Group, VPT Caravan

Comments are closed.