Feküdt nekik az eső

Kerék Norbiék a magyarbólyi versenyen is bizonyították, hogy van esélyük a kategória bajnoki címre és rájöttek a futam folyamán, hogy fekszik nekik az esős pálya is. Norbival beszélgettünk a verseny után.

Milyen reményekkel érkeztetek Magyarbólyba?

– Magyarbólyban még nem jártunk sajnos. A célunk az volt, hogy hibátlanul kocsikázzunk, gyűjtsük a kilométert és végre összemérjük magunkat a Krisztiánékkal.

Az időjárási körülmények mennyire írták át az előzetes terveteket a versennyel kapcsolatban?

Az esőre fel voltunk készülve, nekünk kedvezett, sajnos a Tökinek nem jöttek meg az esőgumijai, én pedig rájöttem, hogy fekszik nekünk az eső. Szóval a végére a szerencse mellénk állt.

Kategóriátokba Oberling Krisztián személyében egy igencsak komoly ellenfél érkezett!

– Így van! Nekem Krisztián nagyon jó barátom! A Suzukis körökben nagyon ismert, rengeteg rutinnal rendelkező pilóta! Nekem ő olyan, mint másnak Loeb. Ezt, hogy itt nyerni sikerült, nagyon meg kell jegyezni, úgy érzem hosszú út vezet még oda, hogy őt megtudjam előzni. Remélem rengeteg “csata” áll még előttünk!

Mi történt veletek a versenyen?

– A verseny nagyon nehéz körülmények között zajlott, hol esett az eső, hol felszáradt a pálya. Nem szerettük volna semmiképpen sem odacsapni az autót, szóval elég higgadtan kellett versenyezni, ami nem volt egyszerű, de nagyon köszönöm a remek navigátoromnak, barátomnak Shreknek (Schrey Róbert), hogy nem engedte elszállni az agyamat! ☺️

Fantasztikus eredményeteket értetek el, hiszen a kategóriátokat megnyertétek, az abszolútban pedig az igencsak előkelő ötödik helyen végeztetek!

– Az eredményekkel maximálisan meg vagyunk elégedve! Hármas kategória: első hely, FWD2 kupa: első hely, abszolút: ötödik hely. Sajnáljuk, hogy Pothánszkyék és Szabó Zsoltiék műszaki gondokkal küzdöttek, reméljük a következő versenyen mehet az adok-kapok velük is! 😊

Most már foglalkoztat a 3-as kategória bajnoki címének megszerzésének lehetősége?

– A bajnoki cím még azért nagyon messze van! Egyenlőre még talán mi rendelkezünk a legtöbb ponttal, de rengeteg jó pilóta van a kategóriába, úgyhogy ezért a címért kőkeményen meg kell dolgozni, de természetesen harcba szállunk érte. ☺️

Köszönöm szépen a C-műhelynek, Ádinak és Szamcsinak a hibátlan autót!
Köszönöm főnökömnek a Gimesi Logistic-nek, Lackónak, Cintinek, ZEKA Trans-nak, a támogatást. 🙏 Dörminek, Szabinak az autószállítást!
A barátaimnak, akik velünk voltak, vagy otthonról izgultak értünk és az egész családomnak!
És végül a szurkolóknak és a rendezőknek, akik fantasztikusan végezték a dolgukat egész hétvégén!!!

Comments are closed.