Féktelenül

Hajdu Zoltán fékproblémákkal teljesítette az Orfű és Magyarhertelend között rendezett MARB futamot, így az elért eredménnyel sem volt elégedett. Az idei év viszont a nehéz kezdés ellenére szép emlékeket tartogatott Zoltánnak és csapatának.

Hogyan készültetek a Da VINCI Rallye Sprint az EURO ONE Kupáért – MARB futamra?

– Sziasztok! Teljesen átnéztünk az autón mindent, az utolsó csavarig! Próbáltunk pontos itinert írni és jól feldolgozni a pályát!

Mi történt veletek a verseny folyamán?

– Nagyon vártam ezt a versenyt, mivel szeretem ezt a pályát, de sajnos most a technika ördöge ismét ránk talált! Egész nap fékproblémákkal küzdöttünk!

A Sprint mezőny abszolút értékelésének ötödik helyén végeztetek. Elégedett vagy az eredményetekkel?

– Őszinte leszek nem vagyok elégedett, mert nagyon szerettem volna sietni ezen a versenyen, ami így ebben a formában most nem sikerült sajnos!

Végig nagy harcban voltatok a minél jobb helyezésért Bánkúti Balázzsal és Tukacs Ákossal. Nézegettétek egymás eredményeit a gyorsok közötti szünetekben?

– Erre a versenyre újra összeült a Bánkúti-Rácz páros. 🙂 Ezúton is szeretnék nekik gratulálni, mert hosszú kihagyás után nagyon jó tempót autóztak! Ákos is nagyon jól ment! Nézegettük az időket, de láttam, hogy ez nem a mi napunk volt! 🙂 Szeretnék gratulálni Janovich Rolandéknak is, akik újra hatalmas tempót diktáltak, remélem a következő versenyen lesz visszavágó! 🙂

Így az év vége felé, hogyan értékelnéd a 2017-es éveteket?

– Rettentő nehezen indult az évünk, de a sok technikai hiba után, életem eddigi legszebb évét töltöttem el ebben a sportban! Az autó is kezd kiforrott lenni és végre úgy érzem, hogy csapatunk van! Nagyon büszke vagyok rá, hogy velük járhatok versenyezni!

Mik a tervek a jövőre nézve?

– Idén még egy versenyen indulunk Horvátországban a Santa Dimenica Rallyn, amit rettentően várunk! Ezután szétszedjük az autót és elkezdjük felújítani! Szeretnénk jövőre is versenyezni!

Kiknek köszönnéd meg az egész éves segítségét?

– Először is szeretném megköszönni édesapámnak, aki az elmúlt tíz évben az összes versenyre elkísért és rengeteget segített! Szeretném megköszönni Katona “Budák” Lászlónak, aki az egész évben nem csak hogy az összes versenyen velünk volt, de az autó felkészítésében is ő segített! Köszönöm Bajor Zoltánnak a rengeteg segítséget! Szauer Gergőnek a sok türelmet és tanítást 🙂 Borsos Péternek a rengeteg tanácsot és segítséget! Ruppert Ignácnak a sok türelmet, amikor valami nem úgy sikerült, mint ahogy terveztem! Nekik rengeteget köszönhetek és soha nem fogom tudni meghálálni azt a rengeteg segítséget, amit tőlük kaptam! Továbbá az összes navigátornak: Rohrer Ádám, Peresztegi Gábor, Jozipovics Tímea, Szász Tina és Lehőcz Zsuzsanna aki időközben nyugdíjba vonult 🙂 Dénes Szabolcsnak a videóvágást, bár rendszeresen két nap csúszásban volt és neked a cikkeket! 🙂

Comments are closed.