Ez volt életük legnehezebb versenye és legjobb eredménye!

Rácz Tibor és Hetesi Viktor párosa fantasztikus versenyeket tudhat maga mögött az év vége felé. A Nyíregyháza Ralin életük legnehezebb versenyén vannak túl, de ezzel együtt a legjobb eredményüket is itt érték el. Majd következett a Santa Domenica Rallye, amit egyszerűen nem tudnak a srácok kihagyni. Tiborral beszélgettünk a napokban. 

A Historic bajnokságban volt esélyetek egy igencsak komoly helyezésre az év végi összetettben. Nyomta ez a kellemes teher a vállatokat a verseny elején?

Egyáltalán nem volt nyomás rajtunk, mert ilyen jó eredményre nem is számítottunk! Sőt, csak reméltük, hogy célba fogunk érni! J Sok kilométer, nehéz pályák, két felírásból menni kihívás, de ezt szeretjük! Azokon a futamokon, ahol indultunk sikerült jól szerepelni, nem estünk ki idén sem versenyből, de nem is indultunk mindenhol, így szerencse is kellett az év végi eredményhez!

Az első napon rengeteg versenyző panaszkodott a körülményekre, ti viszont szemmel láthatóan élveztétek a versenyzést.

Nekünk nagyon tetszett minden! Tudtuk, hogy felhordásos lesz és csúszni fog, de azért minket is meglepett pár kanyar! Mi szeretjük az ilyen körülményeket, sokkal kalandosabb. Az út minősége nem volt vészes, nekünk ez belefér! Annyi hogy a kartervédő kicsit elkopott, megint kilyukadt! 🙂 13-as kerékkel alacsonyan vagyunk!

Az összetett harmadik helyén fordultatok a vasárnapi napra, ami igencsak csonkára sikeredett a Historic mezőnyének…

Minket is meglepett a harmadik helyünk, vasárnapra kicsit stresszelt is, nehogy elszúrjuk. Az elsőt el is óvatoskodtuk, nem találtuk meg a ritmust. Aztán két etap… nem szeretem, ha kivesznek gyorsot, de ez tényleg alkalmatlan volt versenyzésre.

Végül is megtudtátok őrizni a harmadik helyet és boldogan gurulhattatok be a Nyíregyháza belvárosában felállított dobogóra.

Örülünk, hogy kibírta a kocsi, szerencsénk is volt végig, nagyjából tudtunk úgy menni, amit elterveztünk! Ez volt életünk legnehezebb versenye és legjobb eredménye! 🙂 Nagyon sokan integettek a pályák szélén, remélem nekik is tetszett!

Az év végi összetettben is sikerült megszereznetek a harmadik helyet! Gondoltad ezt az idei év folyamán bármikor is, hogy ilyen eredményt tudtok elérni?

Eszünkbe se jutott, hogy ez sikerülhet! Nyilván kellett hozzá az is, hogy nem mindenki ért célba, nekünk pedig egyszer sem volt technikai problémánk év közben. Mostanra azért elfogyott a kocsi, kb mindent fel kell újítani! 🙂

A Santa Domenica versenyen indultatok, idehaza Mikulás esetleg Szilveszter Rallye?

Santa Domenica nekünk nagy kedvenc, nem hagytuk ki idén sem. Mikulást is szerettük volna, de már nem fér bele, talán jövőre! Bízunk benne, hogy tudjuk így folytatni! 🙂

Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és a támogatást!

Vattenteknik.hu, Etoablakpecs.hu, Gealan, Sopianae Tse, Otisz Paintball Team,  Pannoniaradio.hu, Brill Car Wash, Starguard.hu, Szedibau, Aszallito.hu, Zsófi, Kinga és a sok barát! 🙂

 

 

 

Comments are closed.