Évzárás murván és aszfalton

A KVP Rally Team piros gombszeműjének és pilótájának igazán változatos és mozgalmas éve volt. MARB bajnoki futamok, külföldi szereplés és a  év végi hazai bulifutamok is bepréselődtek a csapat versenynaptárába.
 
Szia Dudi!
Első körben Boldog Új évet kívánunk a Kvp rally teamnek!
⁃ Szia Labi! Mi is Neked, a RallyFeeling csapatának és az összes rallyt szeretőnek!


Eseménydúsra sikerült az év vége, a Legend után még két versenyen is részt tudtatok venni. Ennyire jóban vagy a Jézuskával? 🙂

⁃ A Mikulástól vártuk a murvás ajándékot, de végül segítőink lehetővé tették a hungaroringi fellépést is, mi pedig örülünk, ha autózhatunk.

Murva és aszfalt futamok pár hét különbséggel. Ki az aki az ünnepek környékén ilyen lelkes és az autó alatt tölti az idejét?
⁃ A murva előtt otthon tudtam lenni és láb alatt lenni Hajóka Janinak a műhelyben, a szilveszterre pedig egyedül építette vissza a KVP-t.

Két különböző navigátor ült melletted. A változatosság gyönyörködtet?
⁃ Persze. Norbival tervben volt már egy olyan verseny ami összetettebb navigátori feladatokat igényel és murván sem ment még, így a Mikulást megcéloztuk, Rolival pedig régóta szerettünk volna egy közös futamot. Sajnálatára a stoppert most nem figyeltük, de hátha sietünk még együtt.

Hogyan alakult a murvás verseny a lőtéren?
⁃ Akár jó szájízzel is zárhattunk volna, de egy büntetés és a versenyigazgató szombati ,,játéka” miatt nem volt felhőtlen az örömünk. A kislőtéri gyors nagyon tetszett, élvezetes volt és igyekeztünk minden körben bátrabban menni. A körgyorson csak az tetszett, hogy sok néző volt és jó hangulatot csináltak.

A Szilveszter rally köztudottan buli verseny. Szórakozás vagy éles küzdelem lett végül a ti részetekről?
⁃ Szórakozás és szórakoztatás volt a cél. A kabinban jó volt a hangulat, bízunk benne, hogy kívülre pedig látványosra sikerült.

Pár gondolattal foglald össze 2018-at rally fronton…
⁃ Szerencsére sokkal többet tudtunk versenyezni, mint azt előzetesen gondoltuk. Voltunk Szlovákiában havon, aszfalton Borsodnádasdon, Parasznyán, Máriapócson a Lada gálán, Bózsván a pikniken, Cereden, San Marinoban a RallyLegenden, kipróbáltuk a murvát Veszprémben a Mikuláson és lezárhattuk az évet Mogyoródon a Hungaroringen. Ezek alapján panaszra nem lehet okunk az elmúlt évünkre!

Mit hozhat 2019?
⁃ Szeretnénk végre egy teljes északi MARB szezont megvalósítani és egy Rallye2-es futamot Norbival. Az álmaink közt persze szerepelne egy októberi külföldi futam is San Marinoban ahogy azt az elmúlt két évben megszokhattuk.

Kinek mondanál köszönetet a tavalyi évért?
⁃ Elsősorban azoknak, akik a KVP-t mindig formába hozták. (Fater, Hajóka Jani, Rakonczai Dávid, Szabó Norbi, Csipesz, Orbán mester)
⁃ A navigátor uraknak, hogy jobbnál jobb versenyekhez segítettek hozzá (Labancz Krisztián, Bűdi Norbi, Kuti Jani, Krähling Rolika)
⁃ A reklámpartnereinknek, akik mindezt segítettek megvalósítani (Kálmán Bútoripari Kft., V-Step Kft., QuattroKer Kft., M&M Technik Kft., GombosVehicleLeasing Kft., Cseró Kft., Qtisepru.hu, fonixtuning.hu, Badushow Hungary Bt., Vizsi design, EastMotorsport Kft., RallyFeeling.hu

Megtiszteltetés, hogy megemlítettél mint a dobsinai plusz súlyt! 🙂
Sok sikert és versenykilométert neked idén is!

 

Comments are closed.