Északon is siker

Hulmann Gábor idén északon is kipróbálta magát és így a bajnokság végén elmondhatjuk, hogy nem vallott szégyent. Gáborral a Certa Rallysprint után beszélgettünk. 

Hogyan készültetek a Bózsva és Telkibánya között rendezett Certa Rallysprint – MARB futamra?

– A felkészülésünkkor a VFTS teljes átvizsgálására tettük a legnagyobb hangsúlyt, mivel a pálya mindenkinek új volt. Belső felvételeket is alig találtunk róla.

Mi történt veletek a verseny hat gyorsaságija alatt?

– A verseny első gyorsaságijára tettem a legnagyobb hangsúlyt, mivel ott nem szabad bealudni, mert ez az egész napra rányomja a bélyegét. Reggel nagyon csúszott, de kiszámítható volt és nagyon élveztük minden percét!

Buksi verhetetlennek tűnt?

– Buksival sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt, nagyon kemény ellenfél. Nekünk nem fért volna bele egy nullás verseny, de ha jobban erőltettem volna, talán nem láttuk volna meg a célt!

Milyen év volt számotokra a 2017-es?

– Az idei szezonunk nagyon jól alakult, kevés technikai gondunk volt és a támogatóinknak köszönhetően tíz versenyen tudtunk indulni. Az északi régió versenyei nagy izgalmakat hoztak, mivel minden pálya új volt számunkra. Zsoltival hamar összeszoktunk és jó hangulatban sikerült elérni eddigi legjobb eredményünket!

Mit hozhat számotokra a jövő?

– Jövőre nagyon szeretnénk ismét együtt versenyezni és lehetőség szerint megint új pályákat megismerni, vagy esetleg feljebb lépni!

Az idén még láthatunk benneteket valahol indulni?

–  Idén még a Mikulás Rallyen indulok Koltai Tibi barátommal, akivel tavaly szép eredményt értünk el! Reménykedünk a hasonló szereplésben idén is!

Köszönjük támogatóinknak: Invest Kft; Taneco Kft; M4 Tech Kft; Magyar Bau Kft; Sopianae TSE; Platán Bt; Op Home Kft; Kor-Fel; Wieds; Vibex-Hús; Gastro Inox;Farkas Autósbolt; Mozaik Áruház; Hévíz Város;Homokszórás Keszthely; Kaposi Transport; Tutto Bene Scarpe; Brand Shop; Pacskó Aztószervíz; Németh Ottó Autófényező; Dekorland; Gaben Autó;Oxxo Energy Drink;Johns Pub; Exclusive Ingatlaniroda.

 

Comments are closed.