Erről a versenyről is csak a szépre fognak emlékezni

A Molnár testvérek egyre jobban szeretik a Parasznya és Lyukóbánya közötti szakaszt, amit az elmúlt versenyen is bizonyítottak, hiszen nagyobb hiba nélkül teljesítették az össztávot. Bár az eredmény nem lett a legjobb, a páros csak a szépre fog emlékezni. 

Az Eger Rally után újra a kezedbe vetted a kormányzást. 🙂

– Megtartottuk az egy verseny Máténak – egy verseny nekem felosztást, mivel mindketten szeretünk vezetni – kezdi a beszélgetést Molnár Ádám. 

Mennyire tudtok a másik versenyzéséből, navigálásából tanulni?

– Sokat lehet tanulni, főleg a belsőket visszanézve, igyekszünk is ezt gyakorolni.

Milyen emlékeitek vannak a régi Parasznya és Lyukóbánya között rendezett versenyekről?

– Régebben az első versenyautónkkal, egy fehér 2101-el itt indultunk először Rally3-ban, vagyis akkor még MARB-nak hívták. Jó élményeink vannak erről a pályáról. Sokat javul évről évre az aszfalt állapota, most már szinte autókímélő a pálya.

Milyen emlékek lesznek az idei után? Mi történt veletek a mostani versenyen?

– Mit is mondjak… Jobb eredményt vártunk, de mindenképpen csak a jóra emlékszünk. 😊

Az utóbbi időben, mintha kicsit rámentetek volna a látványos autózásra! 🙂

– Mivel ez egy csonka év, Rally3-as verseny is alig van, így ahol ha tudtunk, vagy engedte a technika, ott próbáltuk a nézőket kiszolgálni.

Legközelebb hol indultok és ki fogja a kormányt tekerni?

– A Nyíregyháza Rally van még tervben az idei évre, remélhetőleg ott találkozunk, én nagyon bízom benne. Télen pedig az autót egy kicsit ráncba kell szedni! 😊

Köszönjük partnereinknek: BESTLED Hungary Kft., KEREKES GYULA e.v., CRASH-MAN TEAM Kft. Külön köszönet a családunknak, hogy mindig mellettünk vannak!

Comments are closed.