Én nem látok, Robi nem hall, úgyhogy tökéletes a kombó!

Budavári Zoltán és navigátora Végh Róbert, mindenki Loppunja idei harmadik versenyére készül, ahol visszaülnek Zoli régi autójába, az N-es Mitsubishibe. Az idei év elég kalandosra sikerült nekik eddig, Egerben sikerült a kis C2-t szinte lekukázni,de behozták  célba így is, Veszprémben egy másik R2-essel, a Peugeottal indultak, ahol a kategória második helyén zártak, év végére pedig harcba szállnak a Production Cupba.  

Budavári Zoltán:  “Jó érzés újra Mitsubishiben ülni, ebben az évben ugye ez a harmadik autó amivel indulunk, meglátjuk. Sikerült egy 30 km-t tesztelnünk, ahol nagyon gyorsan visszajöttek az Evo-s érzések, fülig ért a szánk! 🙂
Nagyon tetszenek ezek a klasszikus zempléni pályák, egy része már ismert, hiszen régebben mentem rajtuk, a kedvenceim közé tartoznak, viszont ettől függetlenül alaposan fel kell készülnünk rájuk, hiszen technikásak, illetve most az őszi hidegtől és a lehullott levelektől csúszni is fog. Nagyon hosszú a verseny, be kell osztanunk magunkat és az autót is, szerintünk ez egy igazi túlélőverseny lesz. Babonából sosem szoktunk arra a kérdésre válaszolni, hogy hová várjuk magunkat, de mint tudjuk, a célban számolják a tyúkokat, így reméljük, vasárnap este a céldobogóra mi is felállhatunk. Az autóban jó a hangulat, hiszen nem csak az autóban, hanem a magánéletben is barátok vagyunk, fő a pozitivitás, én már nem látok, Robi meg nem hall, úgyhogy tökéletes a kombó! 

Szeretnénk megköszönni partnereinknek a bizalmat, hogy ismét indulhatunk, és hogy nekik köszönhetően újra Mitsubishiben ülhetünk!  

HumanoIT Kft., CarAgent Kft., Centrop-Gáz Kft., Méta Hungary Kft., HungaroGumi Kft, Loppun Motorsport, PSZA Motorsport.

Comments are closed.