Élvezték a saját tempójukat

A Big Push Rallye Team-nek nem sok lehetősége volt felkészülni a szezonnyitó Eger Ralira. A holtszezonban megtett kilométerek hiányát még az is tetőzte, hogy Péter gerincproblémái miatt nem diktálhatta az itinert Balázsnak, de a pilóta elmondása szerint a beugró navigátor Papp Tamás jól teljesített. 

Hogyan telt a holtszezon a csapatotok háza táján?

– Sajnos autózni nem tudtunk sokat, nem volt sok hó! Ezért síelés, pihenés volt. 🙂 Csak január végén kezdtük a felkészülést mind fizikailag és szellemileg. Egy FRT edzésen ültünk először versenyautóban, már nagyon vártuk! Az autó nem változott, tökéletes volt úgy mint a csapat!

Milyen tervekkel kezdtétek a 2018-as bajnokságot?

– Abban bízva, hogy tiszta verseny lesz a kategóriában és közel egyforma autókkal, ezért is neveztünk a hármas kategóriába.

Lecserélted a navigátorodat? 🙂 

– Hát Egerre és Miskolcra biztos. Testvéremnek egy kisebb gerincproblémája lett, 😞 amit most kezelnek neki. Egerben nem tudott ott lenni, de Miskolcon már Ő irányítja a csapatot! Ezúton szeretném itt is megköszönni Papp Tamásnak, hogy segít nekünk és diktálja az iramot! 🙂

Halljuk mi történt veletek a verseny első napján, ahol nem kevesebb, mint tizenkettő gyorsasági várt rátok.

– Jól indult minden, tesztnek szántuk az első gyorsaságikat. Szauer Gergő más dimenzió, elszántabb és bátrabb, mint mi. 🙂 De úgy gondolom az időket nézve erős a kategória főleg, hogy nem hosszú gyorsaságik voltak, így nagyon pontosan kellet menni. 

Másnap kevesebb gyorst kellett teljesítenetek, viszont a kihordásos pálya és a gumik is hátráltattak a jobb eredmény elérésében.

– Volt egy kis kuplung hibánk, ezért nem forszíroztuk a rajtokat, amúgy minden tökéletes volt, élveztük a saját tempónkat! 🙂

Miskolcon láthatjuk a Baumgartner testvéreket?

– Igen, Miskolcon támadunk mindenképp. A tesóm csak a pálya mellől. 😞 Remélhetőleg Tomi itt is beül mellém! 🙂

Köszönet Családunknak és természetesen a szponzoroknak: M Profood Zrt., Bellagio Catering., Marso Mecsek Kft., Polgár Pince Villány., WOOD CONTACT Kft., Oakwood Kft., Proreco Kft., Arkeus Kft., Ebner családi birtok., Atlasz klíma., Mátyás fa., Sharan Kft., Big Push Rallye Team., Mentőhajó alapítvány. 

Comments are closed.