Előbb jött a fekete leves, majd a kupák átvétele

A július végén rendezett Baranya Kupa után csak át kellett nézniük az autót Erdélyi Dávidéknak és már indulhattak is az Ózd-Salgó Ralira. A szombati nap nem volt számukra egy sikertörténet, vasárnap viszont minden szépen alakult a páros számára és végül is kupákkal térhettek haza Salgótarjánból. 

Hogyan készül egy kis költségvetésből gazdálkodó raliversenyző az adott versenyhétvégére? Min tudtok esetleg spórolni?

– Igazából csak át kellet nézni az autót Baranya Kupa után, mivel széria az autó, így csak pár apróbb munka volt vele. Mivel viszonylag közeli verseny volt, így pénteken lábon vittük fel az autót.  

A szombati napotok jól indult, hiszen az első öt gyorsasági után az ötödik helyen álltatok.

A versenyünk jól indult szombaton, azért már biztatóak voltak a részeredmények. Élveztük, hogy mehetünk, aztán jött a fekete leves…

Aztán az autó megmakacsolta magát és nem akart tovább versenyezni, majd sikerült meggyőznötök a folytatásról, de a szombati napotokat megpecsételte.

A Domaháza szakasz rajtjában leállt az autó, megviccelt az üzemanyag szivattyú reléje. Hosszas kínlódás után sikerült beindítani, de így késtünk négy percet, ami megpecsételte a versenyünket.

Vasárnap már komolyabb gond nélkül teljesítettétek a gyorsasági szakaszokat, aminek kupák formájában meg is lett az eredménye a salgótarjáni célban.

Vasárnap nagyon jól alakult minden, próbáltunk felszabadultan menni hiba nélkül, ami sikerült is. Sikerült részben ledolgozni a büntetést és kupát is tudtunk hazavinni. Gratulálok minden célba érkezőnek.

Köszönöm a támogatást a családomnak, barátnőmnek, Robinak a navigálást, Bata Lacikának és apumnak a szervizelést, Palkónak és mindenkinek, aki egy kicsit is segített.

Comments are closed.