“Elmentünk valahova “kettesben“!” 

A Szombati István – Szabó Gyula páros sikeresen vette mind a hét gyorsasági szakaszt a Baranya Kupán! Az elmúlt hétvégi megmérettetésjutalma egy kategória második helyezés volt. Sajnos az utolsó gyorsasági szakasz elején eltört a váltókar, de sikerült annyira megoldani a problémát, hogy a céldobogóig eljussanak a srácok. Istvánnal beszélgettünk a versenyük eseményeiről. 

Ha jók az információim életetek első Baranya Kupájára készültetek.

– Igen, jól értesültél, eddig még sosem jártunk a Baranya Ralin, így kíváncsian vágtunk neki az ismeretlennek.

Az első napon rendezett “esős” prológ mennyire nyerte el a tetszéseteket?

– A prológot izgatottan vártuk, az hogy leszakadt az ég, csak hab volt a tortán. A szakadó eső ellenére is rengetegen voltak a nézők Komló belvárosában.

Utána viszont még várt egy gyorsasági rátok Vasas és Hosszúhetény között.

–  Bíztunk abban, hogy ott nem szakadt le az ég, és szerencsére a szakaszon tényleg nem volt eső. A pálya nyomvonala nagyon tetszett, sajnálom hogy csak egyszer mehettünk rajta…

Mi történt veletek a szombati nap folyamán?

– A pályák szárazak voltak, a szervizesek ügyesen tették a dolgokat. Minden rendben ment. Az ötödik gyorson forogtam egyet, de szerencsére nem történt baj és már robogtunk is tovább.

Az utolsó gyorsaságin viszont beült mögétek a technika ördöge…

– Így van, sajnos az utolsó gyors elején a kezemben maradt a váltókar, miért is ne pont üresben. Gyula betette kettesbe, így elmondhatjuk, hogy elmentünk valahova “kettesben“! 😁Kicsit komolyra fordítva a szót, így sikerült befejezni az utolsó szakaszt.

Hat helyet csúsztatok vissza az összetettben, de azért remélhetőleg nem hagytátok el rossz szájízzel Komló városát!

– Sajnos a technikai probléma miatt abszolútban visszacsúsztunk, de így is kategória második helyezést értünk el. Nagyon jól éreztük magunkat Komlón!

Köszönet a szervizeseknek: Nagy Róbert, Zöld Tamás és Kóródi Tominak. Brila Tibi és Benedek Norbinak, Bodnár Attilának a motorért. Köszönet a családnak, hogy kitartanak mellettünk!

Támogatóink: Kasz-farm Kft., Dary-Dáv Kft., Agrifirm Inter-Mix Kft., Szerviz Max Kft., Ecolab Gyökeres Imre gumi szerviz., Nádudvari élelmiszer Kft., RallyFeeling.hu!

 

Comments are closed.