Egyszerűen csak így alakult

Az idei évben Geiger Máté három Rallye3-as versenyen indult, amiből kettőt sikerült is megnyernie! Ezekkel az eredményekkel, kimondva-kimondatlanul is bejelentkezett az abszolút bajnoki címért. Mátéval beszélgettünk a Bakonya Rallye után.

Az idei évetek eddig igencsak felemásra sikerül.

– Igen, a kis nyelestengely ék miatt Magyarbólyban kiállni kényszerültünk, de így utólag nem feltétlen bánom, mert Májki kezelésbe vette a váltót és mintha egy újat kaptunk volna. Nagyon tetszik, hálás vagyok neki, eddigi legpontosabb váltóm, amivel mentem.

Versenyeztél már ezelőtt a Kövágótöttös és Bakonya közötti szakaszon? Melyik irányba tetszik jobban a pálya?

– Versenyeztem igen, öt éve és korábban, de sokkal többet autóztunk itt Kálmánczi Bazsival és Tamával, azok felejthetetlen alkalmak voltak! 😁  Mindkét irányban tetszett, csak újra fel kellett eleveníteni a múltat, maradt is még benne. 😃

Az első gyorsaságin rögtön összeszedtetek tíz másodperc büntetést.

– Igen, úgy néz ki, kell egy hiba minden győzelemhez, ezt megpróbáljuk majd elhagyni! 😃

Halljuk, hogyan sikerült a verseny további része a számotokra.

– A lehető legjobban. 😀 Tudtunk gyorsulni ehhez, csak hozzátett az új lengéscsillapító szett, amit nagyon élveztem biztonságosan és még gyorsabban autózható a kocsi velük.

Öt gyorsaságiból, ötöt nyertetek, kétség sem férhetett a győzelmetekhez!

– Erre nem számítottam, nem is terveztem, így alakult. Kezd teljes mértékben összeállni a kocsi, ami nagyon a kezem alá dolgozik, szerintem élvezet vele minden megtett méter, csak maradjon is így! 😁

Két győzelem után egy kicsit azért már foglalkoztat a bajnoki cím esetleges megszerzése?

– Foglalkoztat persze, de nem görcsölünk erre rá. Erre az évre azt terveztük, hogy tudjunk minél többet menni, jöjjön vissza a kilométer a kezembe. Három év kihagyás elég sok volt, de szerencsére annyira nem érzem ennek a hátrányát.

Nagyon szépen köszönöm a barátaimnak Sansz Szirom Márk Bence, hogy idejüket nem sajnálva ismét összeraktátok a kocsit két nap alatt! 😁 😁 Galambos Gabinak a friss beállítást, Petinek a gumizást, Kuminak a munkaidő utáni futómű állítást, Májkinak az ultra váltót. ✌🏿 A Pécsi Barber Shop csapatának a gumikat.

Szponzoraink: Aranycipó, Pécsi Barber Shop, Creativcraft, Pintér konténer, Harkányfürdő, Charter, IES, M4TECH, V-PROFI, Apis Clean, V-BOYS, Atlasz Klíma.

Comments are closed.