Egyszer végigérnek majd

Egyszerűen sehogy sem akar összejönni a célba érés a Cseke Péter, Csikós Borbála párosnak az idei évben… Péter úgy érzi, lehet Ő is sokat hibázik, de az biztos, hogy Fortuna sem fogja a kezüket. 

Hogyan készültetek az év első murvás versenyére?

– A Szombathely Rallyt nagyon vártuk, mert eddig még nem mentünk rajta, így nagy várakozással készültünk, de szokásunkhoz híven, nem teszteltünk előtte…  Így izgalmasabb! 🙂

Az első napot nagyon élveztétek!

– Már a verseny elején akadtak problémáink, így izgalmasan indult. Abban sem voltunk biztosak, hogy elrajtolunk, de aztán nem lett rossz az a szombati nap! Valóban élveztük!!!

Másnap az első gyorsaságit még teljesítettétek, aztán…

– Vasárnap az első gyors előtt kiszakadt a kábel az átbeszélőből, így azt kellett megoldani. Ennek ellenére úgy tűnt, jó lesz ez a nap, de sajnos az áttétel megint lefogazott a negyedik gyorson. Így újból kiestünk…

Mi az oka a benneteket kísértő rengeteg műszaki hibának?

– Biztos sokat hibázom, hogy ennyi problémánk van, de úgy érzem, nincs velünk a szerencse sem. Ha szombaton esünk ki, akkor super rallyval tovább mehettünk volna, de mondjuk azt sem bántuk volna, ha kibírja! Minden ellenére hiszem, hogy egyszer összeáll az autó és nem lesz ennyi gondunk!

A csapatotok háza táján viszont nagyon jó a hangulat versenyről-versenyre! 🙂 

– A csapat nagyon vidám és nagyszerű a hangulat. Örülök, hogy Gagarinék célba értek, így mindenképp volt minek örülni is!!! Plusz a hangulattal talán sosincs gondunk!

Székesfehérváron újra megpróbáljátok?

– Igazából egész évben szeretnénk menni, de ennek vannak korlátai. Fehérvárra neveztünk, itt még indulunk, ez biztos. Bízom benne, hogy most az autó is végigbírja majd!!!

Megszeretném köszönni a szponzoroknak, de azok mivel nincsenek, így csak a segítőimnek, szervizeseinknek, barátainknak és családjainknak tudom megköszönni!!! Nevesítve is: Gagarin, Szandi, Sanyi, Norbi, Ricsi, Gonzó, Kálmán Tomi, Simonyi testvérek, Osváth Peti!!!

Ja és természetesen a RallyFeeling.hu csapatának is megköszönnénk, hogy bírják esőben, melegben és persze, hogy mindig csak ígérgetlek titeket, hogy végigérünk!!!


Comments are closed.