Egyre jobban élvezem az autózást!

Tábori Ákos tavaly már közelebbi barátságot kötött a számára addig ismeretlen Mitsubishi Lancer Evo 9-essel, idén pedig folytatódik a közös szereplés és a csapat felállása sem változott 2017-hez képest. Egerben kezdtek a fiúk amit sikeresen teljesítettek a rendkívüli izgalmakat hozó 3-as kategóriában.

Második szezonod kezdted a Lancer Evo-val. Hogyan készültetek 2018-ra?
Igen ez lesz már a második szezonom az autóval! Szokásos módon készültünk fel rá, mint korábban. Az Evo az LPWM Sport által egy nagy revízión esett át a tél során.

Egerben sincs még túl sok tapasztalatod. Hogyan vágtatok neki a tréningnek, versenynek?
Mentem én már azért két-három Eger Ralin, de ezzel az autóval még sosem. Igyekeztem ehhez a típushoz igazítva felírni a szakaszokat, néhol 200 felett is autóztunk, és itt már egy kisebb kanyar is erősebbnek tűnhet.

Az első nap éjszakába nyúlt a program, hogy bírtátok ti és az autó?
Bevallom meglehetősen elfáradtam a végére ezen az elnyújtott első napon. Igencsak vártuk már a pihenést. Az autó bírta a strapát, a kuplung hibát leszámítva tökéletesen állta a sarat.

Hogyan néz ki a kategóriátok, ti hol helyezkedtek el benne?
Elég népes kis 3-as kategória jött össze a szezonkezdetre. Én bízom benne, hogy továbbra is ilyen népesek leszünk és jókat tudunk meccselni.

A záró nap sem mutatkozott könnyűnek, mit hozott a vasárnap?
Azt gondolom, hogy a második nap talán már minden versenyen könnyebb, mivel csak benne van az emberben egy teljes versenynap. Szakaszról szakaszra tudtunk feljebb jönni a kategóriánkban és egyre jobban kezdtem érezni az autót.

Hogyan tovább?

Várom a miskolci futamot, hogy újra autóba ülhessünk, de még van előttem egy nagy kihívás, mert párt kell találjak magam mellé és az idő már elég szűkös. Sajnos Nándi kiszállt mellőlem és így a helye jelenleg betöltetlen. Rajta vagyok az ügyön, de egyelőre nem tudtam még előrébb lépni. Reméljük ez is megoldódik!

Partnereink:
Alfa-Ker Bt.
Steel-Land 2000 Kft,
Kristály Kft,
Supersprint Kft,
Sport Bau Trade Kft,
Fe-Voda Kft,
BMB Work 
CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Comments are closed.