DekoRace 2020 a CZÉKMÁNY RALLY TEAM-mel!

Készítsd el az idei évi versenyautó-dekorunkat vagy add le szavazatod, és nyerj Pólót, Softshell Kabátot vagy Élményautózást! 😈

RÉSZLETEK ⬇️
Adott egy frissen épülő hófehér Lada VFTS, ami már alig várja 2020-as dekorjának megálmodóját! A leendő tervező fantáziájának nem szabunk határokat, egyetlen dolgot leszámítva: az autó eredeti zöld árnyalatából – ha csak minimális mértékben is – de szeretnénk viszont látni az új dekorban! 💚
Ezen kívül minden más részlet (legyen szó további színekről vagy formavilágról) teljes mértékben az alkotó ötleteire van bízva! 🤯

VERSENY MENETE ⬇️
Küldd el nekünk az általad megálmodott matricázás látványtervét e-mailben (czekmanyrallyteam@gmail.com) vagy messenger üzenetben, február 16-ig!
A tervek elkészítésének módjára vonatkozóan megkötés nincsen, a grafikai szoftvereken kívül akár filctollat vagy színesceruzát is használhatsz. 🖱🖌🖍 (Amennyiben az analóg módszer mellett döntesz, itt segítségként találsz egy kis nyomtatnivalót. 😉 https://tinyurl.com/slwzy28)

A beküldési határidőt követően az összes dekortervet közzétesszük, hogy az oldal követői szavazással dönthessenek a közönségdíjas tervről. Emellett csapatunk is értékel majd, és kiválasztja a legszebbnek ítélt dekortervet, melynek készítője amellett, hogy az általa megálmodott dizájn egész évben a CZRT VFTS-ét díszíti majd, a garantált ajándékok mellé még a navigátor ülést is birtokba veheti egy márciusi reptéri verseny erejéig!
A közönégdíjas dekor elkövetője sem távozik majd üres kézzel, szintén gazdagabb lesz a garantált nyereményekkel, és az élményautózással!

A dekorkészítők mellett természetesen a zsűrinek is járnak ajándékok! Az érvényes szavazatot leadó követőink között kisorsolunk három darab csapat-pólót, valamint bármely, a dekor-versenyhez kapcsolódó poszt megosztói között három darab egyedi softshell kabátot és a győztesekhez hasonlóan, egy márciusi élményautózást a jobb oldalon!

🏆 PÁLYÁZÓK NYEREMÉNYEI ⬇️
🥉 TOP10 Dekorkészítő – CZRT Póló!
🥈 TOP3 Dekorkészítő – CZRT Softshell Kabát!
🥇 Győztes Dekorkészítő és Győztes Közönségdíjas – Márciusi Élményautózás! 🏁

🎉 SZAVAZÓK között kisorsolunk 3db CZRT Pólót!

🎉 MEGOSZTÓK között kisorsolunk 3db CZRT Softshell Kabátot és egy Márciusi Élményautózást! 🏁

Dekortervek beküldési határideje: 2020.02.16 ⚠️
Közönségdíjas szavazás kezdete: 2020.02.18
Eredményhirdetés: 2020.02.23
Sorsolások időpontja: 2020.02.26

Ne felejtsd tehát, ha egyedi CZRT Pólóra, Softshell kabátra vagy Élményautózásra fáj a fogad, akkor készíts dekort, szavazz vagy oszd meg a verseny során bármely kapcsolódó posztunkat, és bízz a szerencsédben!

További információk: Czékmány Rally Team

A Czékmány Rallye Team 2019-es versenyzői filmjei!!! 

Comments are closed.