ORB

Csináljuk, amíg tudjuk!

Berki “Gagarin” Gáboréknak a lengéscsillapító meghibásodása miatt a kategória első helyéről kellett feladnia a Székesfehérvár Ralit… A Veszprém Ralin való indulást attól tették függővé Gáborék, hogy mennyi nevező lesz kategóriájukban, az autógyilkos pályákon. 

Versenyeztél már valamikor ezeken a pályákon?

Igen, az Oroszlány-Pusztavám régi kedvencünk, még amatőr versenyen sokszor mentünk itt és itt volt a nagy balesetem is.

Az első pusztavámi gyorsaságin nagyon bekezdtetek, hiszen ti voltatok a legjobb BMW-s páros és ez egy gyors kivételével így is maradt a nap végéig!

Bekezdtünk és ez is volt a terv! Legalább azokon a pályákon amit ismerünk. A többi pálya szinte idegen volt, de ez sem hátráltatott. Végig tudtunk egy gyors kivételével vezetni. Annak az egy gyorsnak az elején kicsit “bealudtam” és meg is lett az eredménye. 

Másnap az első három gyorsaságit még teljesítettétek, aztán…  Mi történt veletek?

 Jól összejött minden, amíg a kocsi fel nem adta a szolgálatot. Az első két gyorson rendben volt minden, aztán a harmadik gyorson egy hepehupás aszfalton, ahol féktávot kellett venni, valami történt. Hirtelen azt hittem defekt, de éreztem, hogy nagyobb a baj… 😩 Sajnos a lengéscsillapító elfáradt és eltörött. Nagyon kellett volna a célba érés! Az addigi időkkel elégedettek voltunk, hiszen végig vezettünk. Ez egyben jó érzés és bosszantó is, hiszen ha a kocsi is bírja, megvan az első hely. Bár a 2WD+ bajnokság vezetését már elvették, de még messze a vége! 😄

Murvára fel? 🙂

Ha megleszünk, és remélem megleszünk hárman legalább a kategóriában a murvás futamon, akkor menni kell! Bár a murvát nem szeretem és a kocsit is féltem, de megyünk, mert ezt a célt tűztük ki, hogy az évet a lehetőségeinkhez képest minél jobb helyen fejezzük be! Az autónk csak kívülről versenyautó, lenne mit fejleszteni rajta, valamint szponzorhiányban szenvedünk! Csináljuk, amíg tudjuk! 💪😁

Köszönet a családnak, a szervízcsapatnak, Kecskés Rolinak és szervízcsapatának, valamint a Macon Winch-nek, Alaska Ice-nak és a Gagarin Autó Kft.-nek!


Comments are closed.