Csak rajtuk múlott a jobb helyezés

Bár a veszprémi versenyt nem tudta befejezni Hulmann Gábor, a Baranya Kupán már célba hozta a Ladát. Gábor elmondása szerint a jobb eredmény csak rajta, rajtuk múlott és a jövőben a tempójukon kell mindenképpen javítaniuk a dobogós helyezések eléréséért. 

Előzetesen mennyire ismerted a Baranya Kupa gyorsasági szakaszait?

– A Baranya Kupa gyorsaságainak egy része ismerős volt számomra, mivel sprint versenyeken indultam már itt.

A belvárosi prológ elnyerte a tetszésedet?

– A prológokat szeretem, mert itt sok néző előtt lehet egy jót autózni és a stoppert sem kell figyelni ilyenkor. Kicsit szűknek éreztem a főúton kialakított pályát és lehetett volna hosszabb is, akkor jobban ki tudtuk volna szolgálni a népes nézősereget.

A pénteki napon még egy gyorsasági várt rátok Vasas és Hosszúhetény között, ahol egy “szolidnak mondható” 14. helyett jöttetek.

– Az első gyorson fékproblémákkal küzdöttünk, állandóan blokkolt az első két kerék, ezért nagyon oda kellett figyelni a féktávokra. Kicsit előrébb vártam magunkat ezen a szakaszon, hiszen ezt ismeretem a legjobban.

A másnapi gyorsaságikon egyre közelebb voltatok az abszolút tízhez, sőt az utolsó kettő gyorson már nyolcadik időt autóztatok.

– Folyamatosan próbáltunk gyorsulni, ami részben sikerült is. Nagyon tempós pályák voltak, ami tetszett nekem és az autónak is feküdt. Sajnos nem tudtunk felállni a dobogóra, be kellett érnünk egy negyedik hellyel.

Az abszolút kilencedik helyen fejeztétek be a versenyt és a kategóriákban is épphogy lecsúsztatok a dobogóról… Elégedett vagy az elért eredményetekkel?

– Az eredménnyel részben elégedett vagyok, a jobb helyezés csak rajtam múlott volna, de ennyit mertem vállalni, a tempónkon mindenképpen javítanunk kell, ha szeretnénk folyamatosan dobos helyeket elérni.

Következik az Ózd-Salgó Rallye. Hogyan készültök a nyár végi megpróbáltatásra?

– Előreláthatólag az Ózd-Salgó Ralin is rajthoz állunk és próbálunk minél jobb eredményt elérni. Találgatásokba nem bocsátkozom megteszünk mindent a minél jobb eredményért! Egy alapos átvizsgálás után optimistán várjuk a következő versenyt!

Támogatóink: Kor-Fel., Pacskó Autószervíz., Taneco Kft., Kaposi Transport., Homokszórás Keszthely., Németh Ottó Autófényező., Exclusive Ingatlanok., Mozaik Áruház., Oxxo Energy Drink., Fast Autó Kft., Gaben Autó., Invest Kft., Platán Kft., Dekorland., Trend Cipő., Tutto Bene Scarpe., Vibex Hús.

Comments are closed.