Célba értek a Krampek testvérek és még a kutyus is kibírta

Krampek Nándor és Krampek Viktória egy jól sikerült versenyt teljesített a Vértes Ralin. A második körben az időiken is tudtak javítani, így elégedetten gurulhattak be a móri célba. Nándival beszélgettünk a versenyük történéseiről. 

Testvéreddel indultál a Vértes Ralin. Elnézőbb vagy vele szemben, mint egy “idegen” navigátorral?

– Nem, egyáltalán nem vagyok elnézőbb, mivel a hétköznapokban már “összecsiszolódtunk”, szerintem sokkal kritikusabbak vagyunk egymással, meg talán pont azért, mert testvérek vagyunk, nem kell finomkodnunk a másikkal. 😀

Melyik gyorsasági szakaszt vártátok a legjobban és melyiket a legkevésbé?

– Jó testvérként, természetesen mindketten más pályát vártunk jobban, Vikinek a csákberényi, nekem meg az oroszlányi volt, ami nagyon tetszett a pályafelírás után, de abban sikerült kiegyeznünk, hogy végül mindketten a nagyvelegi pályát élveztük a legjobban.

Mi történt veletek az első három gyorsaságin?

– Az első három gyorsaságin leginkább megpróbáltunk összeszokni, mert már rég mentünk együtt, de jól éreztük magunkat, szerencsére nem esett az eső.

A szervizparkban volt munka az autóval az első kör után?

– Szerencsére a kötelező dolgokon kívül semmi teendőnk nem volt.

A második körben két szakaszon is tudtatok javítani és sikeresen bevittétek az autót a móri célba.

– A második körben magunkhoz képest jobban, picit bátrabban próbáltunk menni és ez valamennyire meglátszott az időnkön is. Célba értünk, aminek nagyon örülünk.

A kutyus kibírta a versenyt, szorított értetek a szervizparkban? 🙂

– Igen, ő az egyik legnagyobb szurkolónk, nélküle már nem is indulunk el versenyre. 🙂

Mint mindig, most is köszönettel tartozom a családomnak, hogy mindenben segítenek, a barátaimnak, szervizeseinknek Kocsis Gabi Bácsinak és Horváth Norbinak a fáradhatatlan munkájukért. Nyarifolia.hunak, hogy személyesen is részt vett az eseményen, 😁 Tibike Bőrike BTnek és a RallyFeeling.hu-nak.

Comments are closed.