Bizakodva néznek a jövőbe

A tavalyi évben elért fantasztikus eredmények után, a téli szünetben teljesen felújította az autót az Oberling Krisztián – Mitnyik János páros. Az idei Rallye3-as szezonban is szeretnének a srácok eredményesen szerepelni és megvédeni a 3-as kategória bajnoki címét. Janival beszélgettünk a magyarbólyi verseny után. 

Mi történt veletek a téli szünetben?

– Sziasztok! 😊 Többek között három díjkiosztón is részt vettünk, hogy átvegyük a tavalyi évben nyújtott teljesítményünkért a kupákat. 😊 Az autó mondhatni teljes felújításon esett át, ami érintette többek között a karosszériát, fékeket, futóművet, kipufogórendszert egyaránt, de ami a legfőbb újdonság, az egy zsír új épített motor, ami az X-Garage műhelyében készült.

Az idei bajnokság első két versenyén sajnos nem láthattunk benneteket a nevezők között…

– Sajnos elhúzódott a motor építése, valamint a váltó revízió is, így kénytelenek voltunk kihagyni az első versenyeket.

Milyen célokkal kezdtétek a 2019-es pontvadászatot?

– Szeretnénk megvédeni a 3-as kategória bajnoki címet az országos értékelésben, illetve minél jobb eredményeket elérni mindkét régióban.

Mi történt veletek a verseny folyamán?

– Nem volt egyszerű ezen az eső áztatta pályán versenyezni tekintve, hogy nem volt esőgumink. 😊 Hol vizesebb, hol szárazabb volt a pálya, valamint sok helyen saras. Sajnos két lassítót is elvittünk, így húsz másodperc büntetést kaptunk. Az első lassítónál ráadásul le is fulladt az autó és csak sokadik próbálkozásra indult újra. Egyébként jól éreztük magunkat, jó volt újra versenyautóban ülni. 😊 Ezek fényében azt hiszem sikerült helytállnunk és jó eredménnyel zárni a versenyt.

Az időjárási körülmények megkövetelték volna az esőgumit… 🙂

– Igen, mindenképpen jó lett volna, de sajnos nem érkezett meg, pedig időben megrendeltük…

Így elsőre egy kategória második hely és az abszolút hetedik hely lett a jutalmatok! Elégedettek vagytok az eredményetekkel?

– Mindenképpen elégedettek vagyunk. Esőgumi nélkül is ott voltunk az elejében, ami bizakodásra ad okot a szezon további részére nézve! 😊 Az autó nagyon jó lett, tette a dolgát, úgyhogy már nagyon várjuk a következő versenyt.

Köszönjük családjainknak!!! Köszönjük Miskának és Kerék Norbi csapatának a tökéletes szervizt. 🙂

Köszönjük támogatóinknak: ACSI Logisztika Zrt.; Hámori Autósboltok; Berki-Gipsz Kft.; Starfolia Autó És Épületfóliázás. Bérautónkat biztosította: Alagút Autó – autóbérlés és mosás

Médiapartnerünk: RallyFeeling.hu

Comments are closed.