Bendegúz kapta apa serlegét

A Molnár testvérek nagy örömmel tértek vissza a legendás Salgó Rallye pályáira, hiszen a tavalyi évben nagyon megkedvelték ezt a versenyt.  Az idei verseny igencsak nyögvenyelősen indult, de szokták mondani, hogy minden jó, ha jó a vége. 

Milyen tervekkel indultatok neki a 2020-as évnek?

– Terveink hasonlóak voltak, mint a tavalyi évben – kezdi a beszélgetést Molnár Ádám. Minél több kilométert szeretnénk menni, vegyesen Rally3 és Rally2 versenyeken, illetve anyagi lehetőségeinkhez mérten az autó fejlesztése is tervben volt.

A sajnálatos “kényszerszünet” átírta valamelyest ezeket a terveket?

– Az év első felét nagyon nem így terveztük, de részben jól is jött ki, mert a versenyautó motorja nem lett volna készen a szezonnyitóra, emiatt mondhatom, hogy jól jött ki a lépés.

Milyen érzés egy ilyen nagy múlttal rendelkező versenyen elindulni?

– Tavaly versenyeztünk először a Salgó Ralin, de nagyon jó volt visszatérni erre a legendás helyszínre, és a pályák is szuperek voltak.

Sajnos nem indult zökkenőmentesen a verseny a Rally2 mezőnyének és az egyedi engedéllyel versenyzőknek…

– Sajnos nem, de a lényeg, hogy mindegyik versenyzőtársunk jól van, aki balesetet szenvedett. Alkalmazkodtunk az etapokhoz és próbáltunk a ritmusunkban maradni Mátéval, nem kiesni abból.

A következő négy gyorsaságit viszont már sikerült abszolválnotok! Mi történt veletek, mennyire tetszett a körgyors?

– Mátrakeresztes nagyon tetszik, szeretek rajta menni és valahogy az első gyorson sikerült egy abszolút tizenhatodik időt autózni a Rally2 mezőnyében, ami nekem nagy eredmény. A körgyors nekem nagyon tetszett, igazi rali pálya, a sáros részeken, mintha hóautóztunk volna. 😊 Az elején eléggé gödrös volt, amit a bal első lengéscsillapítónk bánt, mert a toronyból kiesett és nem csillapított semmit, emiatt visszább vettünk a tempóból.

A harmadik helyezés és a vele járó kupák kárpótoltak valamennyire benneteket a verseny végén?

– Természetesen egy emlék lesz, ha a serlegre ránézek. Most született egy hónapja a kisfiam Bendegúz, úgyhogy ezt neki hoztam haza. Mátéval próbálunk minél többet gyűjteni az éven is a serlegekből! 😊

Köszönjük partnereinknek: BESTLED Hungary Kft., Kerekes Gyula e.v., CRASH-MAN TEAM Kft.

Külön köszönet a családunknak, hogy mindig mellettünk vannak!

 

Comments are closed.