Baumgartnerék jókat meccseltek a Mecsekben!

Az első napon hatalmas csatában a kategória második helyén is álltak Baumgartnerék, de az etapon, útba a szervizparkba megkapták a második defektjüket, így kikéstek és kaptak húsz másodperc büntetést. A vasárnapi gyorsokon sikerült felzárkózniuk és a harmadik helyet megszerezniük. Balázzsal beszélgettünk a verseny után. 

Szokták mondani, hogy sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy láthattuk versenyezni a Baumgartner testvéreket. 🙂

Hát sok, végre megállt a balszerencse és minden klappolt, végre testvéremmel Péterrel igazán élveztük a versenyzést!

Melyik gyorsasági szakaszt vártátok leginkább az idei Mecsek Ralin?

Hát persze hogy az orfűi körgyorsaságit! De mindegyik nagyon tetszett.

Az első napotok mintha egy kicsit óvatosabbra sikeredett volna, ettől függetlenül sokáig a hármas kategória második helyén álltatok.

Igen, az első gyorson picit megijesztettük magunkat a gyors közepénél, kicsit leúszott az árok felé a kocsi. Utána kisebb lendülettel mentünk! 🙂 Az első nap azért jól sikerült, jó kis kategóriában versenyzünk. 🙂 Nagy Matyi megy más dimenzióban. 🙂 A többiekkel jókat meccseltünk. Ezúton is köszönet a pótkerékért Tóth Tibinek! Nagyon jó érzés volt, hogy adott!!! A szágyi elág gyors előtt vettük észre, hogy enged a kerekünk és az egyetlen pótkerekünket Alsómocsoládon kicseréltük! Kértünk és adott, pedig meccseltünk. Köszi Tibi!

Másnap viszont sikerült előrébb jönnötök a kategóriában. Vincze Marci ellátott benneteket hasznos tanácsokkal?

Marci hatalmas!!! Nagyon érzi a ralit, mondhatjuk a vérében van. Gyorsultunk vele nagyon! Igen, előrébb jöttünk, nagyon élen mentünk! Rettentően élveztük, a tesóm Péter VB-s szinten navigált, a kocsi nagyon jó volt, köszönet Berényi Lacinak!!!

A Zemplénben rendezendő Nyíregyháza Ralin láthatunk benneteket?

– A Nyíregyháza Ralin nem tudunk sajnos indulni, pedig EB hosszúságú lesz, kár hogy nem tudunk menni! 🙁

Köszönet Sligo Bt-nek és a szokásos szponzorainknak. M Profood Zrt., Bellagio Catering., Marso Mecsek Kft., Polgár Pince Villány., WOOD CONTACT Kft., Oakwood Kft., Proreco Kft., Arkeus Kft., Ebner családi birtok., Atlasz klíma., Mátyás fa., Sharan Kft., Mentőhajó alapítvány., Big Push Rallye Team.Comments are closed.