ORB

Az itthoni rali a szíve csücske

Zsirpapa október utolsó napján ünnepelte az 56. születésnapját. A Mecsek Rali után megkérdeztük, hogy mi motiválja még a ralizásban?

Sajnos nem sikerült a legjobban számotokra az 51. Mecsek Rali… Halljuk mi történt veletek a versenyen és miért kellett korán kiállnotok?

– Igen sajnos leesett a töltő száll a generátorról, elfogyott az áram és nem tudtunk tovább menni, de így is jó volt, mert legalább ott voltunk és élvezhettük a nézők szeretetét! Most a keresztfiammal Zsiros Sándorral mentem.

Hány Mecsek Ralin indultál eddig és milyen élményekre emlékszel vissza szívesen?

– Hát ez volt a huszonhatodik!!! De nekem még mindig olyan a Mecsek mintha haza mennék. Van Orfűn a Dokibá akinél lakunk, imádjuk és ott van a Mediterrán Étterem ahol mindig szeretettel várnak bennünket és képzeld szponzorba reggelente az ajtónk előtt egy doboz, ráírva “Zsirpapa reggeli szendvicsek az egész csapatnak”. Ez olyan mintha Anya elindítana otthonról az iskolába. Ezúton is hála és köszönet Zoli séfnek és családjának! Na ezek azok a dolgok amiért érdemes versenyezni, apró de számomra nagyon nagy dolgok és örömmel tölt el.

A külföldi rali versenyeket mennyire követed figyelemmel?

– Az itthoni rally a szívem csücske, nekem még mindig ez az első!!! A külföldi versenyek természetesen jók, de ez itthon van.

A család mennyire fogadta el a rali iránt érzett szerelmedet?

– A családom még mindig büszke amit csinálok és támogat! Úgy gondolom ha nem így lenne nem tudnám csinálni azt amit nagyon szeretek! A szerelőknek is megszeretném köszönni! Karesz, Lipi, Trilla, Mészi. Természetesen a támogatók is fontosak, velük is nagyon jó a kapcsolat! Lézer Irodatechnika Kft., Elektro Shop., Hana Bau., Zs-M Team. Köszönet mindenkinek!!!

Comments are closed.