Az eltűnt erő nyomában

A Krampek Nándor, Faludi Gabriella párosnak nem sikerült jól az idei év első versenye, hiszen az autó, a megfelelő  “erő” hiányában, igencsak gyengén teljesítette a Parasznya és Lyukóbánya közötti szakaszokat. Nándival beszélgettünk a rejtélyes okokról a verseny után. 

A tavalyi évben volt egy bukásotok, amiből gondolom nem volt egyszerű felállni…

– Így visszagondolva nem volt nehéz dolgunk, mindent cseréltünk a futóműben és megpróbáltuk kívülről helyre hozni a hibámat, de ezek a sérülések még most is látszódnak az autó külsején, majd idővel azt is rendbe hozzuk! 😀 Egyenlőre karcos marad, de év közbe helyre lesz hozva, ha minden jól megy. 🙂

Az idei Rallye3-as bajnokságnak milyen tervekkel indultok?

– A terveink azok, hogy megpróbálunk minél több versenyen szerepelni, mert szükségem lenne a versenykilométerekre, de hogy ebből mi fog megvalósulni, majd hozza a jövő. 😀

Nem a megszokott társadat Norbit, hanem Faludi Gabriella személyében egy rutinosnak mondható navigátort láthattunk most melletted a parasznyai versenyen.

– Igen, jól láthatta mindenki! A Gabi nem csak rutinosnak mondható, hanem a Rallye2-ben aktívan szerepel és igen sok tapasztalata van, amit a férje mellett szerzett, most viszont Karner Zoli megbízott bennem annyira, hogy megengedte, hogy beüljön mellém, amit itt is szeretnék megköszönni nekik! Nagyon jó élmény volt ez nekem.

A tavalyi évben megszerzett tapasztalat a pályával kapcsolatban sokat segített az idei versenyre való felkészülésében?

– Szerintem igen. Sokkal jobb volt úgy menni, hogy már nem volt teljesen ismeretlen a pálya, persze kellett a pályabejárás, mert ahhoz rég volt a tavalyi verseny, hogy fejben tartsam az összes kanyart. 🙂

Mi történt veletek a verseny folyamán?

– Sajnos az autó nem akarta, hogy gyorsan menjünk és egész verseny alatt erő hiányban szenvedtünk, aminek meg is lett az eredménye, hogy szinte mondhatjuk záró autónak értünk célba! 😀 Viccet félretéve, rajta vagyunk, hogy megtálaljuk mi volt ennek az oka.

Mi kell ahhoz, hogy gyorsuljatok a következő versenyeken?

– Első sorba az, hogy az autó menjen rendesen! Ha már az autó rendben lesz, a többi rajtam múlik. A többiekhez képest nagyon sokat kell gyorsulni és fejlődni, de idővel bízom benne hogy menni fog!

Elsősorban megköszönném a családomnak, hogy kitartanak mellettem! Karner Zolinak és Gabinak is köszönök mindent, nélkülük nem tudtunk volna rajthoz állni ezen a versenyen! Kocsis Gabinak és Horváth Norbinak a szervizes munkákat! Patkós Zolinak a karbikat, Demjén Petinek a háttérmunkát! Tibike Bőrike Bt, Lencse Art Bútor Lapszabász Centrum, Nyarifolia.hu az ő támogatásuk is fontos számunkra!
Comments are closed.