“Az élet nem csak arról szól, amit szeretünk.”

Az Iseum Ralin – egy verseny erejéig –  Lángi Attila visszakapta régi navigátorát Veres Gábort. Attila elmondása szerint Gábor még nem felejtett el itinert diktálni. Sajnos a versenyt fel kellett adniuk a vasárnapi napon, de ez a csapat jókedvét egyáltalán nem befolyásolta.

Tudjuk, hogy nagyon szeretsz versenyezni és ennek sokan örülünk is, de egy kicsit sem sajnálod a Z4-est a murván?

Sziasztok! Mit mondjak erről… Egymáshoz idomulunk szépen lassan minden útburkolaton… Meg kell szoknia, hogy az élet nem csak arról szól, amit szeretünk. Azt hiszem a beletörődése boldoggá is teszi egyben, nem kell még arra is energiát fordítania, hogy ellene menjen a megváltoztathatatlannak… Viccet félretéve szenzációsan viselkedett, amíg ment. Most jó érzés volt minden perc, amíg versenyben voltunk!!!

Erre a versenyre visszaült melléd régi navigátorod is, Veres Gábor.

Igen, Ricsi most nem ért rá és ennél kézenfekvőbb megoldás nem létezett, köszönjük Csövinek, hogy elvállalta!!! Jó volt ismét vele menni és igen még mindig pokolian jól navigál!!!

Az első napotok elég jóra sikerült, hiszen legjobb BMW-sként zártátok a szombatot!

Igazából csak azt tettük, amit az elején elterveztünk, játszottunk, fülig érő mosollyal tettünk meg minden métert. Az első gyorsot mindkét napon sárfelmérőnek terveztük és az utána lévőket egy nagyon játékos, de nagyon is biztonságos, jókedvű, de azért tempós menésnek. Most ez elég volt az ORC 2WD vezető pozíciójához, majdnem biztos csak azért ment ez most ilyen jól, mert nem igazán foglalkoztunk az időeredményekkel…

Másnap viszont a farkaserdői szakaszt még teljesítettétek, a következőn viszont vége lett a versenyeteknek…

Sárfelmérő tapogatózás után a következő gyorson elrajtolva eltört a bal hátsó féltengelyünk és így ottmaradtunk a rajtban… Nem volt dráma, jót nevettünk rajta a Csövivel… Még rápróbáltunk, hátha visszaállhatunk legalább zárókocsinak a következő körre csak mint “produkció”, de a jelenlegi szabályok ezt nem teszik lehetővé, reméljük megérjük azt, ha valamelyik páros annyira szeretné mutogatni magát a lelkes nézőknek, akkor értékelésen kívül visszaállhat valamilyen formában…

Azért gondolom nem volt rossz a hangulat a csapaton belül. 🙂

Dehogyis!!! Minden percet imádtuk és remélem ők is jól érezték magukat!!!

Tudom nem szeretsz erről beszélni, de megkérdezem, hiszen rengetegen szeretnek és aggódnak érted az év eleji események miatt… Hogy szolgál az egészsége Lángi Úr?

Reméljük jól!!! 🙂 De igazából az infarktus óta még annyi idő sem telt el, hogy komolyabb kontrolom lett volna. Mérem a vérnyomásom, van egy mobil ekg-m, amivel néha megtesztelem magam, de ennyi. Azt hiszem egyre jobban bírom a terhelést, ezért is lett volna jó végigmenni a hosszú gyorson, mert ott igen jó képet kaptam volna a terhelhetőségemről. De mivel egy komoly ajándék az orvosaimtól, hogy szemet hunynak a versenyzésem felett, ezért ahogy megígértem nekik, csak és kizárólag a játék és az öröm, ami számíthat az idei versenyzésünkben. Ehhez tartjuk magunkat és ez egész évben így lesz! Megyünk, ahogy tudunk, nem feszülünk rá és remélem ez majd hoz egy viszonylag jó eredményt is… 😉 De az idei év az ahol tényleg nem feszülünk akkor sem, ha tőlünk elvárhatónál rosszabbul szereplünk is!!!

Szeretném megköszönni a szervizeseimnek: Ákosnak, Rolinak, Nándinak, a most kivételesen beugrós Bodnár Gerinek a tökéletes munkát, a “lányainknak”, hogy elviseltek és elláttak minket a hétvégén, Öcsinek, Anyának, hogy itthonról támogattak, meg a persze támogatóinknak!

Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., www.nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON & SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, DIEGO Soroksár, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés, Magic Carwash – XIII. ker. Lehel Csarnok P1 szint, AutoCSHospital – Sérült, törött autók kárügyintézése, javítása garanciával
Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com 


Comments are closed.