Az egész életét behálózza az autósport

Szabó Krisztián “Szasza” egész életét behálózza az autósport. Bár mostanában többet látjuk szervizelni mint versenyezni, de azért szeretne még időre menni a gyorsasági szakaszokon, és reméli, hogy ezt az egészsége is engedni fogja. A nagyon rokonszenves pilótával, szervizessel a Nova Gorica Rallye után beszélgettünk. 

Az elmúlt hónapokban nagyon sokan aggódtunk az egészséged miatt! Nyugtassuk meg egy kicsit az olvasókat. 🙂

– Igen, sajnos azt hiszi az ember magáról, hogy halhatatlan és vasból van. Sajnos nálam is előjött két elég komoly betegség. Nagyon nem szeretném részletezni, de most már kezd minden a helyére állni. Életmódváltás és odafigyelés. Nagyon sok üzenetet és telefont kaptam. Köszönöm, hogy ennyien aggódtatok miattam.

Sajnos az idei évben nem sokat láttunk versenyezni.

– Mint észre vettétek, nem nagyon voltam a pályákon látható! Sajnos a sok munka és a betegség közbejátszott. Sajnálom nagyon, mert volt tervben jó pár verseny.

A 7XGörbe Ralin viszont elindultál, de nem tartott sokáig számodra a verseny.

– Hazai pályán szerettem volna egy jót autózni. Sajnos hamar véget ért… Eddig tisztázatlan okból kifolyólag megállt az autó. Nem volt lehetőségem foglalkozni vele. Ha minden jól megy, az idén rajthoz állok még.

Amikor nem versenyzel, akkor is nagyon sokat vagy a szervizparkokban… 🙂

– Igen, mint sokan tudjátok, nagyon hosszú ideje szervizelek a versenyek mellett, mondjuk az sokkal jobban megy, mint a versenyzés! 😁 Két csapatnak is dolgozom. Veletek is sokat találkozom ilyenkor. Az egész életem az autósportról szól. Nehéz ebből kiszakadni. Kint voltam a világbajnokságon, ami nagyon nagy élményt és látványt nyújtott. Ott a Topp Cars csapatát erősítettem. Utána Merencsics Árpinak Szlovéniában a Nova Gorica Ralin segédkeztem.

Köszönöm a Protect lux 07 Kft.-nek. Szabó Gyurinak a navigálást, Skoda Gyulának a futóműállítást és Jánosa Andris barátomnak a sok önzetlen segítséget és szerelést. Családomnak, hogy elviselik a hobbimat.

 

Comments are closed.