Az autó az utolsókat rúgta, de a dobogóra érkezett

Egy elég nehéz és fárasztó versenyt teljesített Veszprémben a Pethő István, Holecz László páros. Az autóról minden letört vagy leszakadt, vagy elhagyták, de így is sikeresen és eredményesen teljesítették a versenyt. Tyutyuval beszélgettünk a murvás kalandokról.

Milyen tapasztalatokat szereztetek az Iseum Ralin, amit most hasznosítani lehetett a veszprémi verseny előtt?

– Igyekeztünk nagyon pontosan és kímélően menni Szombathelyen, azonban a 14′-es kerék hátrányait “élveztük”, ami Veszprémbe már 15′-ra módosult.

Mi történt veletek a hat gyorsasági alatt?

– A hat gyorsasági alatt volt mindenben részünk. Autót szereltünk, árkot jártunk, itinerbe kettőt lapoztunk, alkatrészeket hagytunk el az autóról és egyéb finomságok. Nagyon élveztük mindegy egyes pillanatát, a negatív hangzás ellenére! 🙂

Melyik pályát élveztétek a legjobban és miért?

– Hajmáskér egyértelműen nagyon tempós, jó ritmusú pálya volt, de a többi is nagyon tetszett, igazából nehezen tudtam választani.

Az autó kicsit viseltesen érkezett a Veszprém Arénához…

– Az autó az utolsókat rúgta, de bevitt minket a célba és nem is akárhogyan, hanem a dobogóra. A szervizcsapatnak nagy szerepe volt ebben, hiszen megint megcsinálták a lehetetlent és még a szervizben egy nagyon pontos és jó futómű beállítást varázsoltak, amit most se hiszek el, hogy madzaggal csináltak.

Megnyertétek a P12 kategóriát és másodikok lettetek a Lada Kupában! Nagy volt az öröm a célban?

– Természetesen! Mindenki nagyon örült. Az utolsó gyorson már félgázon jöttünk, biztos ami biztos, érjünk be alapon! 🙂 Végül is beértünk és ha jól számolgatunk, akkor Baranyán szeretnénk szintén az elejében lenni és a bajnokságért harcolni. Ott találkozunk!


Comments are closed.