Annak kell örülni, ami van…

Géczi László és Fridrik Gergő párosának sajnos nem a legjobban alakult a 2. CERTA MARB futam a MIKA kupáért, hiszen a Lada Kupában elveszítették az éves összetettben a harmadik helyüket. A srácok azonban nem csüggednek és már a jövőt tervezik. 

Mennyire ismertétek a Bózsva és Telkibánya közötti szakaszt?

Géczi László: Sziasztok! A Bózsva-Telkibánya közötti szakaszt nagyon is ismertnek mondható számomra, mert elég sokat jártam már erre, hiszen 15 kilométerre van tőlem és nagyon sokat járunk át szerelgetni Márton Ferikéékhez! 🙂

Fridrik Gergő: Sziasztok! Tavaly is volt szerencsénk indulni ezen a szakaszon, így nem volt annyira ismeretlen ez a pálya.

A verseny elején mintha egy kicsit nehezen lendültetek volna bele. 🙂

Géczi László: Hát egy kicsit nagy volt az önbizalom, de felakadt a szemem, mikor megláttam hányadikok vagyunk. Kicsit nehezen szoktam felvenni a ritmust a többiekkel, ezen még csiszolnunk kell. 🙂

Fridrik Gergő: Igen, bátran mondhatom mindkettőnk nevében, hogy az első két gyorsaságit nem így terveztük, szerettünk volna egy kicsit jobbat autózni, főleg a reggeli első gyorsot akartuk kicsit megcsípni, de a többiek is elég jól bekezdtek.

Aztán fokozatosan gyorsultatok.. De halljuk tőletek, hogy mit történt veletek a verseny folyamán.

Géczi László: Észrevettük, hogy jobban rá kell kapcsolnunk a szokottnál, mert most már ki lehet mondani, hogy penge élen táncol mindenki, aminek megmondom őszintén örülök, mert így fejlődik az ember, ha van ami húzza előre. 🙂

Fridrik Gergő: A harmadik gyorstól már magabiztosan kezdtünk felzárkózni, de ahogy egy pici előnyre tettünk szert, akkor jött 10 másodperc büntetés egy lassító miatt, emiatt 0.1 másodpercre volt tőlünk a negyedik helyezett az ötödik gyors végére, így egészen a hatodik gyors végéig veszélyben volt a dobogó.

A kategória harmadik helyével viszont nem voltatok elégedettek. 

Géczi László: Megmondom őszintén, hogy kicsit el voltunk keseredve, hogy csak harmadik időt tudtunk összehozni, de nem csüggedünk, megyünk továbbra is előre, hogy végre egy első helyet be tudjunk zsebelni!

Fridrik Gergő: Ebben a nagyon kiélezett küzdelemben úgy gondoljuk, hogy a harmadik helyezéssel valóban nem lehetünk elégedetlenek, már csak amiatt sem, hogy a ceredi történet után, az éven még rajthoz tudtunk állni egyáltalán. Kijelenthetjük azt, hogy egy igazi ajándék volt nekünk ez a pozíció és a hétvége is.

Elvileg ez volt az év utolsó versenye, bár már hallani egy hernádvécsei versenyről is…

Géczi László: Sajnos az év végi összetettben ezzel a gyengébb eredménnyel a negyedik helyen zártunk, de szerintem elégedettek lehetünk, mert “annak kell örülni, ami van”. Eddig úgy informálódtam, hogy nem lesz utolsó verseny, ennél többet nem tudok biztosan. 🙂

Fridrik Gergő: Az éven sajnos ez volt az utolsó versenyünk MARB-ban, így a LADA Kupa A/2 éves összesítésében lecsúsztunk a negyedik helyre, ezzel az elért harmadik hellyel, ami miatt kicsit szomorúak vagyunk, de már nem csüggedünk, jövőre még jobban összpontosítani fogunk arra, hogy kihozzuk magunkból a legjobb eredményt, ugyanitt ebben a kupában.

Mik a további tervek akár az idei, akár a jövő évre?

Géczi László: Az autóra és a jövőre nézve is nagyon sokat kell fejlődnünk, mert nagyon erős a mezőny és kicsit megpróbálok többet foglalkozni magammal és az autóval is! 😃 Köszönöm családomnak, barátnőmnek, barátaimnak a kitartást és természetesen a szponzorainknak!

Fridrik Gergő:  Köszönettel tartozunk mindkettőnk részéről a családnak, hogy egész éven elkísérnek a versenyekre és segítenek mindenben, amiben csak tudnak.

Köszönjük a szervízcsapatnak, hogy velünk tartanak versenyről-versenyre azt, hogy hibátlanul és önzetlenül dolgoznak, hogy az autó mindig csak jobb legyen.
 
Köszönjük támogatóinknak: FÉMALK Zrt., FÓLIAWIZARD., Molnár Gyümölcs., Vizsolyi horgásztó., Lépés Rádió., Kőváry kaszni., és Kiss Ferencnek az autó szállításában való segítséget! 🙂 
 

Comments are closed.