Akkor kezdődhet a játék!

A hétvégén a Rábaringen újra felbőgnek a motorok. Seben János és Bahor Krisztián már úgy várja ezt a pillanatot, mint amikor a gyerek visszakapja a játékát. A páros a hétvégét a rövidesen induló bajnokságra való felkészülés jegyében szeretné teljesíteni. 

Ha jók az emlékeink, még nem készítettünk veletek interjút az oldalunkon. Mit kell tudnunk a Seben János – Bahor Krisztián párosról?

Seben János: Gyerekkori barátok vagyunk Krisztiánnal, gondolom ez is hozzásegít ahhoz, hogy bízzak benne! Nincs még közös tapasztalatunk versenyekről, eddig FRT-én indultam egy bérelt autóval, persze már akkor is csak a BMW! Én navigátorként már szerepeltem itthon és külföldi versenyeken is! Csernai Zsolt vezetett be a rally világába, ami egy fiatalkori álom volt, de mostanra sikerült!

Bahor Krisztián: Régen barátok vagyunk! Gyerekkorunkban is együtt jártunk versenyekre, persze csak mint nézők! 

Egy BMW E46-al versenyeztek. Mi az autó rövid története?

Seben János:  Hát röviden nehéz, de megpróbálom. Teljesen új épített tuningolt motor, VEMS vezérlő elektronikával ellátva! Állítható futómű és az egyéb előírásoknak megfelelő versenyfelszerelés! Roland System által egyedileg épített alkatrészek, Csernai cső és még sorolhatnám!

Bahor Krisztián:  Kecskés Roli építette az autót, új motorral van felszerelve, szenzációs a gép! 

Milyen tervekkel indultatok neki a 2020-as évnek?

Seben János: Versenyezni szeretnénk, nem pedig “végiggurulni”, de nem az első versenyen akarjuk megmutatni! Minden versenyen indulni szeretnénk, erre megvan a csapat és a szponzor is. Az idei évre a JátékShop bizalmát élvezzük!

Bahor Krisztián: Tíz versenyen szeretnénk indulni a JátékShop támogatásával. 

Mennyire változtatta meg a terveket, a felkészüléseteket a koronavírus?

Seben János: Érdekes volt, mert rengeteg feladat maradt még a kocsin Eger előtt és úgy mentünk volna, hogy ott ülünk be először az autóba. Őszinte leszek, bajban lettünk volna…🥴 A teszteken minden apró kis baj az új motoron jelentkezett és sokat kellet állítgatni, vezérelni ide-oda! Nekünk kezdőként ez még jól is jött, mert volt időnk néha menni vele kicsit, jobban megismerni! Így azért nyugodtabb vagyok.

Bahor Krisztián: Szerintem nem örül senki a vírusnak, de ez van… Próbáljuk túlvészelni ezt az időszakot, aztán irány a versenypálya.

Már gőzerővel készültök Május 17-ei Rábaringi versenyre és az autót is megjárattátok egy kicsit.

Seben János: Nagyon erős, jó a kocsi. Új gumikat is próbálunk majd, nekem nagyon tetszik és izgatottan várom a hétvégét! A csapat most is gőzerővel dolgozik a Dynamic Rally Team S.E. műhelyében, csinosítgatások, utolsó simítások, dekorozás, fóliázás stb…

Bahor Krisztián:  Igen kipróbáltuk, szerintem az autó rendben lesz, már nagyon várjuk, hogy élesben is kipróbálhassuk a Rábaringen.

Mit vártok a vasárnapi “teszteléstől”?

Seben János: Véleményem szerint jól kell érezni magunkat és megismerni az autót végre versenyen! Nem kell bizonyítani, menni kell sokat, éppen ezért duplán neveztünk! Persze azért harcolni fogunk az idővel is!

Bahor Krisztián: Megismerni az autót és tapasztalatokat szerezni!!!

 

JANÓ RALLY

Comments are closed.