A zöld csoda érkezése óta, nincs megállás Molnáréknál

Az év elején úgy döntött Molnár Máté és Molnár Ádám, hogy felváltva fogják terelgetni a “zöld csodát” a Rallye2-es és Rallye3-as versenyeken. A Szemere és Buzitatető között rendezett futam után, az is eldőlt, hogy az eredmények ismeretében, a Rallye3-as bajnokságot már Máté fogja “levezetni” idén. Mátéval beszélgettünk a sikeres verseny után.

Testvéreddel már készítettünk interjút az oldalunkon, Te viszont első bálozó vagy a RallyFeeling.hu oldalán. Egy pár mondatban bemutatnád az eddigi autóversenyzői pályafutásodat?

– 2011-ben egy bükkszenti B-A-Z Rally-n indult a „pályafutásom” Kéméndi Tibi mellett. A következő években szintén Tibivel mentünk néhány versenyt. Utána jött egy kisebb szünet. Testvéremmel Ádámmal építettünk egy N-es Lada 1200-est, amivel a kunmadarasi bajnokságban versenyeztünk 2013-ban.. Sikerült megnyernünk a kategóriát. Ezek után ismét szünet következett… 2017-ben került hozzánk a mostani zöld csoda. Gyorsan talpra állítottuk és azóta nincs megállás! 😊

Milyen a Molnár testvérek közötti összhang az autóban?

– Az összhangot tökéletesen tükrözi a szemerei belsőfelvételünk… 🙂 A viccet félretéve, én úgy gondolom, hogy jól kiegészítjük egymást.

A Rallye3-as versenyeken Te vagy a pilóta, a Miskolc Ralin viszont navigáltál a testvérednek.

– Úgy indultunk neki az évnek, hogy versenyenként cserélünk, de meglepődtünk, amikor a szemerei verseny utána megnéztük a bajnokság állását és megbeszéltük, hogy akkor végig viszem az idei Rallye3-as versenyeket, Ádám pedig megy Rallye2-be, mert egy Salgó még tervbe van.

Hogyan sikerült a parasznyai versenyetek

– Amilyen rosszul indult, olyan jól végződött…Sikerült elcsípnünk egy harmadik helyet.

Legutóbb a Szemere és Buzitatető között rendezett versenyen indultatok. Mi történt veletek a versenyen? A kategóriátokat végül is fölényesen nyertétek!

– Szombat reggel vettük észre, hogy a karburátorház el van repedve és folyik a benzin… Tehát ez is csodásan indult. Vasárnap az első gyorson magamhoz képest jól kezdtünk. Egész nap Szemán Ádámékkal csatázunk. Kicsit izgultunk az utolsó gyors előtt, mert leesett az eső és csak hat másodperc előnyünk volt, de sikerült megnyernünk a versenyt! 😊

Köszönjük Partnereinknek, a CMT-ASE Kft.-nek és a Crashing-Man ASE Kft.-nek.

Továbbá a családomnak, Szabó Gabinak, Molnár Attilának és Kopi-nak a szervizért! 😊

Comments are closed.