A Szilveszter Rally és Dobsina után jöhet a szezon | KVP Rally Team

A “legendes” kiruccanás után decemberben rajthoz álltatok a Szilveszter Rallyn, összeállt a régi páros….

Így van, nagy örömünkre a partnereink lehetővé tették számunkra, hogy életünk első szilveszter rallyját együtt abszolválhassuk. Jó volt négy év után újra együtt autóznunk, főleg így tehermentesen.

Hogyan éreztétek magatokat a ringen?

Hat darab téli gumival készülve a nézők és a magunk szórakoztatását tűztük ki célul, mi belülről élveztük. Nem is gondoltuk, hogy ilyen élvezetes tud lenni a ring és környéke.

 

Nem telt el még két hónap sem az évből, de hétvégén már versenyautóba ültél. Nem bírsz a véreddel?

Ha a véremen múlna, akkor ettől többet ülnék a KVP-ben. 😀 Az igazság, hogy nem terveztünk versenyzést, de jött egy váratlan kérdés Labitól, a csapattól egy kis segítség és már a nevezési listán is találtuk magunkat. Mondjuk azért sokszor nem kellett feltennie a kérdést.

Mit hoz 2018, mik a tervek, mik a kilátások?

Annyi biztos, hogy szeretnénk versenyezni, folyamatban vannak a partnereinkkel a tárgyalások. Tervnek jó lenne a teljes bajnokságot megcélozni, de még nem látunk tiszta képet. Egy-két verseny biztosnak látszik, ha máshogyan nem, akkor utcai gumival.

Hogy érzed milyen formában van a KVP?

A KVP elég fitt formában van, bár Dobsina ejtett rajta sebeket. Egy átfogó revíziót eszközölnünk kell, de nem tervezünk fejlesztéseket, inkább a lehető legtöbbet szeretnénk versenyezni vele.

 

Tavaly volt egy “legendes” álom. Idén milyen nagy falatot tűztetek ki célul magatoknak?

Idén a legnagyobb falat a lagzink szervezése, de nagyon örülnénk, ha újra San Marinoban kötnénk ki a KVP-vel.

 

Partnereink: Alphamachine, VáriVill Kisvárda, V-Step kft., Extrapalett kft., Főnixtuning.hu, Tiszák kft., TT Sped kft., M&M Technik kft., Kálmán bútoripari kft., Baromfiudvar 2002 kft., West-Start, West-Parcel kft., Vizsi design, RF, Cseró kft., Quattro Ker kft., East Motorsport kft.

Comments are closed.