A raliban azért több az adrenalin!

Halmos Gábort a rali versenyek gyorsasági szakaszain szokhattuk meg, de minden évben azért egyszer elkalandozik a hegyiversenyzés világa felé is. Az idei nyár folyamán a 35. HE-DO Mátrai Hegyiversenyen próbálta ki magát és az autót. Gáborral beszélgettünk a hegyen szerzett élményekről, és természetesen a rali sem maradhatott ki a rövid beszélgetésből.

Mi az oka annak, hogy az idei évben nagyon keveset láthatunk versenyezni? Bár sajnos sejtem a választ…

– Sajnos nem jól kezdődött az idei év… Egerben szétesett az autó és egy elég komoly összeget kellett ráfordítani, hogy a következő miskolci versenyen rajthoz tudjunk állni. Miskolc után nem állt össze a “költségvetés” a folytatáshoz…

A Mátrai Hegyiversenyeny viszont elindultál a jó öreg “Bajorral”! 🙂

– A 2017-es Hegyi versenyen már eldöntöttem, hogy a következő évben újra rajthoz állok ezen a rendezvényen és ez remélem jövőre is így lesz! 😊

Az első napon a kilencedik hely jutott neked az abszolútban. Másnap az összetettben hátrébb csúsztál, viszont a kategóriában így is egy második helyett szereztél!

– Az autóban maradt minden ami egy rally versenyen azzal a különbséggel, hogy idén teljesen sima pálya slickkel mentem ami néha megtréfált. Szombaton a BMW-k közt Lángi Atti mögött második időt tudtam autózni. Vasárnap sikerült egy helyet előre lépni mivel Lángi kolléga szombaton szétrúgta a Z4 lelkét.

Mennyire szereted az autósportnak ezt a műfaját?

– Tetszik ez is, de a raliban azért több az adrenalin! 😊

Mik a tervek még az idei évben?

– Mecseken biztosan indulok, de még csapaton, autón belül vannak kérdőjelek ami remélem addig megoldódik! Ha nem akkor marad a Miku VB, valami meglepi autóval.
Köszönet Szabó Jocinak és Szebényi Dávidnak az autó felkészítésért és a szervizelelésért!

Comments are closed.