A MAX-imumra törekednek

Az idei évben minél több versenyen szeretne elindulni a Rallye2 mezőnyében Szombati István és navigátora Szabó Gyula. A páros az egri versenyt sikeresen abszolválta és elégedetten beszélt István a rendezésről is. 

Milyen tervekkel kezdtétek a 2018-as bajnokságot?

– Az idei évben a célunk minél több Rallye2-es versenyen elindulni és sikeresen célba érni. Szeretnénk javulni, gyorsulni magunkhoz képest. Úgy látszik ez eddig sikerült is, mivel Egerben ott voltunk a céldobogón! 😊

Mit vársz az átalakuló Rallye2-es bajnokságtól?

– Most az Eger Rallyn az egész csapat jól érezte magát, mindenkinek nagyon tetszett. Jó volt a szervezés, pörgősen zajlott az egész nap. Volt megfelelő hely a szervizelésre, minden rendben volt. Gratulálunk a rendezőknek, így tovább!

Ismerted már a rátok váró pályákat?

– Pályákat ismertük, igen – igen tempósak, de nagyon tetszenek, élveztük őket.

Mi történt veletek a verseny folyamán?

– Kocsi összeállt, az egész verseny alatt rendben volt. Gyuszi nagyon jól navigált, teljesen egy összhangon vagyunk. Szervizesek is nagyon ügyesek voltak, fel voltak mindig készülve. Első szervizben kerekeket cseréltünk, időben minden lezajlott. A feladat számomra adott, még többet ki kell autóznom a kocsiból.

Egy abszolút nyolcadik hely és kategória bronz lett a jutalmatok a verseny végére!

– A célunkat teljesítettük, befejeztük a versenyt és magunkhoz képest javultunk gyorsról – gyorsra. Meg sem fordult a fejünkben, hogy ilyen eredményeket el fogunk tudni érni. Nagyon örülünk neki, még nagyobb lendülettel fogunk menni a következő versenyen.

Következik a Miskolc Rallye. Mit lehet hozzátenni a csomagotokhoz az elkövetkezendő három hétben, hogy még jobb eredményt tudjatok elérni?

– Át fogjuk nézni a kocsit, bár jól működik a jelen állás szerint, úgyhogy most nem változtatunk rajta semmit. Tervben van az autóba egy szekvenciális váltó, kiderül, hogy belefér-e az idei költségvetésünkbe.

Köszönet a szervizeseknek, Nagy Róbert és Kóródi Tominak. Brilla Tibi és Benedek Norbinak, Bodnár Attilának a motorért. Köszönet a családnak, hogy kitartanak mellettünk. Támogatóinknak Kasz-farm Kft., Dary-Dáv Kft., Agrifirm Inter-Mix Kft., Szerviz Max Kft., Gyökeres Imre gumi szerviz, RallyFeeling.hu!
 

Comments are closed.