A kunmadarasi reptéren száguldott az Inter Europe Team

Az Inter Europe Team versenyzői, július első vasárnapján a kunmadarasi reptéren rendezett I. Intercars Power-Sprint és Mini-Sprint Kupán képviseltették magukat. A srácok rengeteg élménnyel és kupával teljesítették a “tűzforró” versenynapot. 

László István: Immáron a sokadik tesztünket tudhatjuk magunk mögött az autóval, amivel minden egyes kilométer élmény és fülig ér a szám ha csak egy métert is vezethetem. A bajnoki futamok hiánya ellenére már egészen sokat mentünk szóval berozsdásodásra mert nem panaszkodhatunk. Végre már belátható távolságra vagyunk a szezonnyitótól, a Salgó Ralitól amit már nagyon várunk, hogy a repteres tesztek után végre ralizhassunk!

Szilágyi Ricsi: A kabai versenyem után, ez volt a következő lehetőség, amin részt tudtam venni, ismét a kormány mögött. 😋 A Mini-Sprint 3-as kategóriában indultam a kunmadarasi reptéren. Szerencsére egy hibamentes napot tudtam zárni, tökéletesen működött a kis autó is. Így sikerült a kategóriában megszerezni az első helyet. Köszönöm mindenkinek, aki hozzásegített, hogy egy eredményes napot zárjak!

Kuti Jani: Nagyon büszke vagyok erre a hétvégére, de nem csak azért, mert jól szerepeltem a versenyen (Abszolút harmadik és kategória első, illetve harmadik helyen zártam a napot.), hanem mert Balázs fiam tizenkettő évesen elrajtolt élete első rally sprint versenyén! Kijelenthetjük, hogy nagyon izgultam! Reggel megbeszéltem vele, hogy semmi felesleges kockázat, célba kell érni és tanulni, ez az elsődleges cél és sikerült is neki helytállni! Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek, sajnos kevés amatőr versenyen engedélyezik a fiatal tehetségeket rajthoz állni, de Kunmadarason támogatják őket, ez nagy pozitívum! Nagyon tetszett a szigorúbb szervezés, aminek köszönhetően sokkal pörgősebb verseny volt! Tehát az eszméletlen hőség ellenére feltöltődve értünk haza! Köszönjük a szurkolást a pálya mellet csápolóknak és a támogatást az Inter Europe Teamnek!

Bugovits Zoltán: A hétvégén Kunmadarasan versenyeztünk a Mini Sprint-Power Sprint kupasorozaton a csapattal, ahol az MS2 kategóriában a negyedik helyen, a POWER Sprint értékelésben pedig a középmezőnyben végeztem. Ahogy mások is, gumimelegedéssel küzdöttem a hétvégén a borzasztó meleg miatt. Az autó továbbra is hibamentesen teljesítette a futamot, így a legközelebbi júliusi futamon cél a dobogó.

Szöllősi Roland: A pár héttel ezelőtti, Rally3-as versenyen való féltengely törésünk után, nagyon vártuk már Kunmadarast, amely úgy gondolom, jó tesztlehetőség és autókázás. Jó időnk volt, sőt túlságosan meleg, amit annyira az autók nem szeretnek és mi sem beöltözve, szauna feeling. 🙂 Több kategóriába neveztünk, de sajnos sokat nem tudtunk autózni, a második futam kimaradt, mert az egyik szervócső megrepedt és a bal első fékre folyt, ami nagyon forró volt. A szervizes fiúk ismét odatették magukat, a körülményekhez képest gyorsan orvosolták a problémát, nekik köszönhetően tudtuk még folytatni a versenyt. A nap végére szép eredményünk lett, mely egy kategória és abszolút első helyezést jelentett. Nagyon köszönök mindent a csapatnak és persze az Inter Europe Teamnek! 🙂

Szikszai Bészi:  Remek hangulatú kis verseny volt, nagyon jól éreztük magunkat, ezt úgy gondolom az egész csapat nevében mondhatom! A gyerekek játszottak, mi versenyeztünk, Copy barátunk pedig isteni babgulyást főzött mindenkinek! (Ezúton is köszönjük még egyszer László Pisti csapatvezetőnknek!) A kis méregzsák tökéletesen működött, ahogy azt vártuk tőle! Nap végén még örülhettünk is egy abszolút negyedik helynek és egy pár csészének is, amire azt gondolom, joggal lehetünk büszkék, a több mint százhúsz indulót elnézve, illetve hogy előttünk csak M3-as BMW-k végeztek. Szerintem legközelebb is ellátogatunk a reptérre, mert nagyon kellemes napot töltöttünk itt!

Fekete Gyula: Azt hiszem a rendezvény elérte a célját. Családias hangulatban, unokától – nagypapáig mindenki jól érezte magát. Természetesen próbáltunk azért sietni is az autóval, mert egész jó csaták alakultak ki menet közben. Összességében elégedettek vagyunk, két kategóriában is indultunk, mindkettőt meg is nyertük, de a helyén kezeljük még ezt az eredményt. Ha háromszor egymás után sikerül ez a bravúr, akkor talán elhisszük, hogy tényleg ott is van a helyünk. Az autón szerintem ez nem fog múlni, csúcsszuper, mindent tud amit kell, egy-egy kanyarban már le is tegeződtünk, de még előre köszönök neki.


ifj Bihari Péter: Nagyon jó volt minden ezen a napon. Egy nyereményjáték nyerteseit is megautóztattuk és próbáltuk kiszolgálni a nézőket, ahogy azt megszokhatták. Imádjuk ezt a kocsit és amilyen élményt nyújt, mind belülről, mind kívülről. Reméljük minél többet mehetünk még idén!

Hlavács Péter: Izgalmas és tartalmas derbi volt a legutóbbi kunmadarasi hétvége. Sikerült végre egy üzembiztos autóval rajthoz állni, hiszen az elmúlt versenyeken kivétel nélkül műszaki hiba miatt voltunk kénytelenek hamarabb trélerre tenni az Astra-t. A legutolsó alkalommal még a motor is felrobbant az Opelban, de ez sem szegte kedvünk és kétszer akkora bizakodással indultunk neki a hétvégének az új erőművel. Gumiválasztásunk tökéletesnek bizonyult. Az első két körre a megszokott variációt tettük fel majd egy hirtelen vezérelt ötlettől a harmadik kör előtt hátra felszereltünk két intermediat, amelynek meg is lett az eredménye. Egy mérföldkőnek tekintem ezt a versenyt. Sikerült elhoznunk a kategóriánk második helyezéséért járó-, illetve versenyzői pályafutásom első – kupáját. Motiváltak vagyunk, mert minden egyes megtett kilométerrel egyre jobban megismerjük az autót és gyűjtjük a tapasztalatokat. A szervezők előtt le a kalappal. Fantasztikus programot bonyolítottak le a hétvégén. Várjuk a következő megmérettetést navigátorommal, akivel egyre jobban megtaláljuk a közös hangot az autóban. Találkozunk legközelebb Kunmadarason. Sziasztok! 

Szegedi Máté: Nagyon jó volt újra az autóban ülni. Csináltunk egy pár fejlesztést/módosítást a kocsin és legalább most tesztelhettük és szerencsére minden jól alakult, a kocsi tökéletesen működött. Barátokat autóztattam, minden körben mással mentem. Nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem tökéletes volt minden, a hangulat a sátor alatt, a verseny és az autó is. Úgyhogy köszönöm mindenkinek aki hozzá tett egy kicsit is ehhez a hétvégénkhez.

https://www.youtube.com/watch?v=uYHBNCDiXfs&t=143s

Comments are closed.