A körülmények alakították így

Dudi a tavalyi díjkiosztón nyert két díjmentes nevezés második példányát használta fel Parasznyán. Norbival remélték, hogy valamivel szerencsésebb és eredményesebb futamot tudnak teljesíteni, mint Nádasdon.
Hogyan tudtatok készülni Parasznyára? Sima volt a versenyt megelőző pár nap?
– Mondhatni igen. Megérkeztek a revíziós csillapítóink időben és azok beszerelése után ,,csak” a kötelező átvizsgálásokat végeztük el. Hajókának még a ,,jobb első féklámpavillogást” is volt ideje orvosolni. 😀

Vége hosszabb távon mentetek ezen a szakaszon. Hogy állsz ezzel a szakasszal?
– Örültem, mert mindig jó, ha hosszabb gyorsokon tudunk a kocsiban ülni és a pályának sem tesz rosszat a technikás rész. Utoljára talán 2012-ben a BAZ-on mentünk így a hosszún.

 

Hogyan sikerült az első gyorsotok? Az időt nézegetve találtál motivációt?
– Óvatosan kezdtünk, mert tartottam a vizes parasznyai oldaltól, így túlságosan megtiszteltünk egy pár részt. Muszáj lesz a jövőben bátrabbnak lennem, mert a mezőny eleje nem sokat gondolkodik.

Parasznyán voltak már meleg helyzeteitek. Tavaly egy poroltó is pukkant… Idén, hogy szuperált a piros gombos?
– Tavaly előtt. 😉 /Gyorsabban repül az idő mint gondoltam- a szerk.-/ Most szerencsére csak tankolnunk kellett a szervizben, aztán a Kerényi tesók amikor végeztek Márton Ferkó kocsijával, átellenőrizték a KVP-t is. Külön köszi nekik! Tehát a kocsi jó, nekünk kell valami pluszt találni még magunkban!

Hogyan alakult a napotok, milyen eredmény született a végére?
– A reggeli bizonytalanság után igyekeztünk egyre határozottabban, gyorsabban autózni, hogy a nap végén felállhassunk a dobogóra. Ezt több tényező is keresztül húzta, de főleg az übernek mondható átlagidő, amit a többiek kaptak és egy-két érdekes versenyzői(?) jellem. A végeredmény kategória és kupa 4. hely lett.

Elég nagy szünet következik az Északi MARB-osoknak, ti mikor kocsiztok legközelebb?
– Nekünk a motorunk főtengely cserés, revíziós, így a szünet nem jön rosszkor. A legközelebbi autózás az a július 14-15-ei hétvége lesz terv szerint. Mivel a Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló MARB futamot és a Ladaracing All Star gálát egy időpontban rendezik, gondolkodtunk, hogy mitévők legyünk, de csapatunknál és a barátaink körében már hagyomány a máriapócsi rendezvény, így most is azt fogjuk előnyben részesíteni.

Köszönet: Cseró Járműcentrum Kft. FŐNIX TUNING, Kálmán Bútoripari Kft., RallyFeeling, East Motorsport Kft.

Dudi és Norbi borsodnádasdi filmje

Comments are closed.