A két nem normális egy autóban délről… Irány a Szilveszter Rallye!

Két név délről… Molnár Zoltán, Zákányi Janika. Egy autóban a Szilveszter Ralin!!! Ebből mi lesz??? A jövő héten kiderül a Hungaroringen és környékén. Zolival beszélgettünk az őrült ötletről.

Sikerült már feldolgozni az elvesztett bajnoki címet?

– Igen, a rosszat hamar feledi az ember… Megfelelő módon szeretnénk búcsúzni a Ladás évektől… Ezért szeretnénk a legjobb eredménnyel zárni ezt a szép időszakot!

Az elmaradt bajnoki cím ellenére is szenzációsan sikerült bajnokság után az önfeledt szórakozásé lesz a főszerep a Szilveszter Ralin?

– Sajnos csak negyedikek lettünk a bajnokságban, mivel dupla pontokat osztottak az utolsó versenyen… Nagyon várjuk a hungaroringi derbit!!! A csapatvezetőnk lehetővé tette az indulást és mivel Zákányi kolléga is csapattársam, ezért gondoltuk csinálunk egy jó hangulatú versenyt, ami remélhetőleg eredményes is lesz. Közel 80 Ladás párossal kell megküzdenünk… Tisztára 80-as, 90-es évek feelingje…

Mint már említetted, nem semmi navigátorod lesz! 🙂

– A navigátoromat nem kell bemutatni, igazi vadállat a Zákányi Janó!!! Nagyon várom ezt a versenyt, durva lesz!!!  😜

Hogyan fog megférni egymás mellett két dudás egy csárdában? 🙂

– Azt gondoljuk a közös munka meghozza majd a gyümölcsét, hiszen mindketten nagyon motiváltak szoktunk lenni, csak Jancsi barátom 19-re mindig lapot kér… Ettől lesz a mi párosunk átlagon feletti!!! 😁  Lesz jókedv a kabinban…

A ringre kilátogató nézők készülhetnek a Molnár/Zákányi párostól látványos autózásra?

– Azt beszéltük meg a csapattal, hogy az első napon megnyomjuk majd rendesen, ha kiadja a lépés eredmény-centrikusan, tempóból látványosan megyünk… Viszont, ha valami nem adja ki, bepakoltunk a buszba négy darab “játszós” kereket is!!! Várunk mindenkit a pálya szélén és a sátrunkba is, mert forralt bor lesz nálunk elég, mert a Déli Régió nem játék!!! Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!

#kétnemnormálisdélrőlcsakalada

További Molnár Zoli cikkek: ITT

 

Comments are closed.